"Urediti optužbe protiv Fokusa"

NUNS treba da u naredna tri dana pravno uredi i specifikuje optužbe protiv Radija Fokus, kaže predsednik Saveta RRA Nenad Cekić.

Izvor: B92

Sreda, 05.09.2007.

18:25

Default images

"Radio Fokus je upravo na osnovu sličnih dojava dva puta bio pod jasnim i posebnim nadzorom RRA. Kako bi RRA bilo šta preduzeo, neophodno je da oni koji se upuste u predstavke znaju kada se dešavalo to za šta ih optužuju i u kom vremenskom intervalu", naveo je Cekić.

Cekić je rekao da je to i traženo od generalnog sekretara NUNS-a Svetozara Raković, koji je "eksplicitno u razgovoru odbio da pruži tražene informacije". "Bez obzira na optužbe NUNS-a, RRA će nastaviti nadzor rada svih emitera, a od tog udruženja očekuje podatke u roku od 72 sata u pogledu Radija Fokusa. Ako i posle toga NUNS nastavi da optužuje RRA za nesavestan rad, uslediće odgovarajući zakonski postupci, odnosno tužbe za klevetu, falsifikat i ostalo", kaže Cekić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: