MOZZART za zdravlje s tipovanjem Slavka Perovića

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.03.20. | 11:20

Tri pogođena tipa, uz jedan odložen meč... To je bilans centarfora koji je s „Košem za sreću“ doneo odluku da donaciju preusmeri na MOZZART akciju nabavke kliničkih respiratora

Granice su pomerene, a "Humanitarni tiket u podne" ostao je u prvim redovima velikih napora u suzbijanju pandemije… Borba sa COVID-19 virusom sada je najvažniji tip za sve nas. Hvala Slavku Peroviću, nekadašnjem Zvezdinom i Radovom asu, sada fudbaleru Dinama iz Bukurešta koji je u ključnom času reagovao centarforski, pa s „Košem za sreću“ odlučio da potencijalni dobitak preusmeri na MOZZART akciju nabavke 10 respiratora za naše klinike. Naime, tri jedinice na njegovom listiću su prošle, a jedna utakmica odložena.

MOZZART DONIRA 10 RESPIRATORA BOLNICAMA

Izabrane vesti

Ukoliko se u predviđenom roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje utakmica u Malaviju ne bude odigrana, kvota na tom meču biće jedan, a „Humanitarni tiket u podne“ postaće dobitan. Nova dobitna suma iznosiće 68.200 dinara. Kao što rekosmo, po prvobitnom planu donaciju je trebalo da uplatimo organizaciji „Koš za sreću“. Međutim, kolege iz “Koša za sreću”, kada su čuli da kompanija MOZZART donira deset respiratora srpskim bolnicama, doneli su odluku da ovaj dobitak pridruže sredstvima koje će naša kompanija izdvojiti za kupovinu respiratora. Sada ukupna donirana suma, u "Humanitarnom tiketu u podne" kompanije MOZZART, iznosi 14.876.989 dinara.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART u ovim teškim vremenima stala je uz naš narod, naše lekare, napore državnog aparata! Stali smo u prvu liniju opštenarodne odbrane od COVID-19 virusa poučeni teškim iskustvima Italije, Španije, odnosno Kine u vremenu koje pokazuje da je disciplina, odnosno poštovanje upustava lekara gravni način pružanja otpora nevidljivom neprijatelju.

Dajući punu podršku našim zdravstvenim radnicima, koji čine sve kako bi se obezbedila održivost zdravstvenog sistema u ovim kriznim trenucima, regionalni lider u oblasti priređivanja igara na sreću doniraće DESET respiratora, koji će biti raspoređeni po prioritetu, bolnicama u Srbiji.

U taj front stao je i Slavko Perović, “Koš za sreću” i mi, kompanija MOZZART! Hvala Slavku, ali i svim herojima koji danonoćno u našim klinikama vode borbu do iznemoglosti. Pomozimo im da zajedno uspemo... DONESIMO ODLUKU - OSTANIMO KOD KUĆE!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara