Jet set

Severina: Milan je lagao, ne živi sa ženom s kojom ima djecu

Severina: Milan je lagao, ne živi sa ženom s kojom ima djecu
Foto: N.N. | Severina: Milan je lagao, ne živi sa ženom s kojom ima djecu

Rat između Severine i Milana Popovića još uvijek ne jenjava.

Nakon što je prošle sedmice stigla u Beograd po svog sina s kojim ima pravo boraviti određene dane u sedmici Severina je naišla na novo razočarenje.

Naime, njegov otac dječaka joj, kako tvrdi pjevačica, nije htio predati jer je proglasio samoizolaciju zbog virusa korona.

Nedugo zatim Severina je otvorila dušu i za Kurir ispričala što se dogodilo na dan kada je trebala preuzeti svog sina.

„Odjednom, otac mog sina od utorka, na dan mog termina tvrdi da je 7. i 8. marta bio na skijanju u Austriji i da je Aleksandra i sebe stavio u samoizolaciju. Do juče nikakvo skijanje u Austriji nije spominjao, a ja sam u međuvremenu bila sa sinom dva puta prošle nedjelje u Zagrebu. Štoviše, otac djeteta je dan nakon navodnog povratka iz Austrije davao izjave televizijama o svojim problemima s računima u Zagrebačkoj banci. U Srbiju je doputovao u subotu 14.3. i nikakve mjere nisu bile na snazi niti su mu izdane na aerodromu. Molila sam da sina vidim ranije, već u nedjelju, barem na pola sata. Međutim, odgovorio mi je da je on "danas sa svojom braćom i da će doći kući tek naveče" i da "ne zna gdje da nađe tih pola sata" , izjavila je Severina za Kurir.

Na pitanje novinara znači li to da Popović ne živi na istoj adresi s majkom svoje dvoje mlađe djece pjevačica je odgovorila:

"To morate pitati gospodina Popovića. Naime, on je na sudu u Zagrebu, pa onda i po hrvatskim medijima prije i nakon presude tvrdio da je gradio kuću u kojoj živi u Zagrebu za svoju oporodicu koja će se odmah doseliti. Štoviše, da će sina upisati u zagrebački vrtić. Naravno, ništa od toga se nije dogodilo. Laž pred sudom, laž u medijima, a očito čak i kada boravi u Beogradu on uopšte ne živi sa svojom novom obitelji. Kako medije to ne zanima? „, upitala se Severina koja trenutno sa sinom komunicira samo putem telefona. „U vrijeme najveće krize čovječanstva uskraćuje mi da vidim dijete, kada svakoj majci jedino treba zagrljaj svog djeteta, zbog kojeg sam došla u Beograd, a pogotovo jer svakom djetetu treba zagrljaj majke. On je proglasio samoizolaciju, izolaciju od mene. Ali, neću ni klonuti ni odustati, niti ću se predati. Dočekat ću pravdu“, kazala je Severina.

Ona se osvrnula i na posljedice koje će epidemija COVID-a 19 donijeti njezinoj karijeri.

„Što se tiče posla, znate što, zdravlje ljudi na ovoj našoj planeti prvo treba sačuvati. Sada je najvažnija solidarnost među nama, briga o drugima. Naravno da ćemo svi trpjeti financijske štete. Nije riječ samo o nama, o glazbenoj industriji. Bit će teško. Zato će solidarnost biti najvažnija ljudska osobina u novoj stvarnosti koja nam se dogodila“, zaključila je Severina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije