NBA zvezde vas savetuju kako da vežbate i razvijate svoje veštine kod kuće VIDEO

U okviru kampanje "NBA zajedno", predstavljena je Jr. NBA at Home, nova interaktivna serija za mlade koji žele da budu aktivni.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.03.2020.

13:20

NBA zvezde vas savetuju kako da vežbate i razvijate svoje veštine kod kuće VIDEO
Photo by Jayne Kamin-Oncea/Getty Images

Program predstavlja kućne košarkaške veštine i treninge, i može se izvoditi individualno u ograničenom prostoru, i uključuje odabrane sadržaje i poruke NBA i WBA igrača za inspiraciju devojčica i dečaka širom sveta da ostanu aktivni na zdrav i bezbedan način.

Ovo su neki od njih:

Krilo Memfis Grizlisa Džeren Džekson Junior demonstrira vežbu driblinga sa dve lopte: Krilo Klivlend Kavalirsa Leri Nens Junior demonstrira pravilnu tehniku vežbe čučnja sa iskorakom: Glavni trener Dalas Meveriksa Rik Karlajl vas podučava tehnici šutiranja koju možete da uvežbavate i u svojoj sobi: Tu je i bek WNBA tima Sijetl Storm Džuel Lojd koja demonstrira seriju kućnih vežbi:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: