Nesloga u Minhenu, neka se čuva i Barsa

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 26.03.2020.
17:32
Izvor: Sportske.net

Da li je vreme za smenu generacije na Alijanc areni?

EPA/ARNE DEDERT
EPA/ARNE DEDERT

Povezane vesti

Nakon Davida Alabe, ni Manuel Nojer ne može da se dogovori sa upravom Bajern Minhena i sve je dalje od potpisa novog ugovora.

Ugledni Bild otkriva da problemi i neslaganje između Nojera i Bajerna nije finansijske prirode, već dužina ugovora.

Nojer želi novi višegodišnji ugovor, iako ima 33, veruje da može još mnogo sezona da bude na vrhunskom nivou, dok u Bajernu očigledno misle drugačije.

Istovremeno, to pali i alarme u Barseloni, već kruže priče da je Mark Andre Ter-Štegen odbio ponudu Katalonaca, a pominje se da u Minhenu upravo Nemca vide kao idealnog naslednika.

Ter-Štegen ne želi da napusti Barsu, ali ukoliko Bajern dođe i ponudi bolje uslove, Katalonci će morati da povećaju svoju...

Ne treba da podsećamo da je Ter-Štegen šest godina mlađi, da se očekuje da konačno postane i prvi golman Nemačke, umesto Nojera i da je uz Jana Oblaka najbolji na svetu.

Biće zanimljivo i ovog leta...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Thursday, 26.03.2020
19:15

Bajern je ponudio Manuelu ugovor do 2022. godine, verovatno zbog toga što Ter Stegenu ugovor ističe 2022. sa Barsom. Bajernova ideja je sigurno da ubedi Ter Stegena da ne potpiše nov ugovor i da dodje 2022. za džabe i postane prvi golman. Nešto slično smo uradili i sa Goreckom, Levandovskim...Već sam više puta napomenuo da je Ter Stegen navijač Bajerna i da su velike šanse da želi da dodje. Nojer inače brani fenomenalno, i nije nista lošiji ni od Oblaka, ni od Ter Stegena, čak je i bolji zbog svojih izletanja. Mnogo znači Bajernu. Mnogi su ga bezveze otpisali nakon povrede, mislim logično je da posle godinu dana pauze čovek ne brani kao pre. Sada je sve to super i opet brani kao pre.

avatar
Karambol
Thursday, 26.03.2020
20:10

Nojer jeste idalje dobar golman,ali mi moramo da odradimo pametno smenu generacije, napustaju nas dosta igraca na leto Boateng,Martinez,Kutinjo,Toliso,Perisic,Odriozola, a izgleda i Alaba tako da ce nam trebati igraci top klase kao sto su Haverc Verner Sane Upamekano Dest Zakaria..

avatar
Robert Lewandowski
Friday, 27.03.2020
00:41

Mi smo smenu generacije gotovo završili. U stvartnih 11 izuzev Nojera i Leve nemas starog igrača (i Milera, mada imamo zamenu za njega - Gorecka). Ivan ostaje. Sane, Upamekano, Dest i Verner bi bili dovoljni. Haverc bi radije još jednu sezonu da odradi u Leveru, ali ako on dođe onda verovatno neće Verner. Zakarija ili Nojhaus (ili neki drugi venznjak) će doći samo ako odu i Martinez i Toliso. Ako Alaba ode, nije problem, tu su Lukas i Dejvis. Nojer Dejvis/Alaba Ernandez Zile Pavard Kimih Tiago Sane Gnabri Verner\Haverc Leva.

avatar
Mirjevac
Friday, 27.03.2020
00:18

Ter Stegen ne navija za bajern, moze Ter Stegen za Nojera i 120 miliona, tako da se malo okasa Bajernu! Posto su oni iz Bajerna cicije i nece da puno da placaju igrace, eto im olaksica ako bude zamene! Nojer u barci dve godine da brani i bice dovolljno od njjega i posle moze da ostane kao rezervni golan jis dve godine i dosta od njega¨tako Barca nece morati da brine za golmane! Bajern ce dobiti mladjeg golmana za malo para i ce da se resi starijeg, nece morati da ga placa dokraja ugovora! Svi ce da budu zadovoljni sa obe strane!