Uređenje doma

Nemate dovoljno prostora za rad od kuće? Pregradite deo doma uz pomoć ovih stvari

Imate problem da radite zato što deca slušaju nastavu onlajn, suprug je u kući po ceo dan, a stan nije dovoljno veliki da svako ima svoju sobu? Postoji nekoliko rešenja.

Četvrtak, 26.03.2020.

15:45

Izvor: Super žena

Nemate dovoljno prostora za rad od kuće? Pregradite deo doma uz pomoć ovih stvari
Foto: depositphotos/YegorP

Podeli:

Najjednostavniji način da sebi i svojim ukućanim stvorite privatni kutak jest da pregradite prostor.

Najlakši način za pregrađivanje prostora je uz pomeranje ormara. Što je ormar viši to ćete i vi dobiti više privatnosti u svom kutku.

Ali imajte na umu da pregrađivanjem u potpunost ne blokirate izvor prirodne svetlosti sa svake strane ormara. Mračna prostorija mogla bi da vas demotiviše za obavljanje bilo kakvog posla.

Prostor možete da pregradite i policom za knjige, regalom ili sličnim komadom nameštaja. Poslužiće i niska komoda na koju možete da dodate saksije s cvećem ili nekim drugim ukrasom da biste "podigli zid" i izolovali se.

Imate nišu u kuhinji ili u nekom drugom delu kuće koja vam zjapi prazna? Gurnite u nju mali stočić i dobili ste odvojeni radni prostor.

U krajnjem slučaju, prostor možete da odvojite i zavesama ili paravanom za presvlačenje, ako ih već imate, ili da sami napravite viseći ukras.

Imajte na umu da su sve ovo načini da se vizuelno odvojite od ostalih ukućana. Zvuk će i dalje prolaziti kroz prostoriju, pa obavezno stavite slušalice na uši.

Kada treba da obavite važan telefonski poziv, utočište možete da potražite i na balkonu. Dolazi nam lepo vreme, a uz malo premeštanja i organizacije možete da napravite radni prostor na balkonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare