Opet frka oko njega... Mauro Ikardi u središtu novog rata u Pari Sen Žermenu

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.03.20. | 21:09

Mogao bi da završi u Milanu?!

Mauro Ikardi je čovek koji mora da bude u centru pažnje. Da li svojom ili tuđom voljom, ali o njemu se uvek priča.

Današnje vesti glase da je Ikardi razlog internog rata u Pari Sen Žermenu koji bi žestoko mogao da poljulja klub. Budućnost argentinskog napadača u Parizu je neizvesno zbog različitih mišljenja u klubu.

Izabrane vesti

Naime, Ikardi je letos pozajmljen od Intera gde je bio precrtan uz opciju da ga PSŽ otkupio u toku ove sezone po fiksnoj ceni od 70.000.000 evra. On je došao kao želja direktora Leonarda koji ga je dobro poznavao iz Italije i verovao je u njegove kvalitete. Jedva je ubedio gazdu Al Kelaifija na pozajmicu Argentinca, a izgleda da se to tada nije svidelo treneru Tomasu Tuhelu koji je preskočen prilikom donošenja tako krupne odluke.

Tuhel je progutao knedlu i nije terao inat jer je ipak dobio vrhunskog napadača. Ikardi se dobro pokazao od dolaska u Grad svetlosti. Uglavnom je bio starter i imao je do sada sjajan učinak od 21 gola na 30 mečeva u prvenstvu i Ligi šampiona. Leonardo je zadovoljno trljao ruke jer nije promašio sa Argentincem koji je bio rizična opklada zbog specifičnog karaktera.

Ipak, Tuhel je u poslednje vreme počeo da hladi Ikardija i vratio se Edinsonu Kavaniju. Argentinac nije dobio ni minut igre u dvomeču osmine finala Lige šampiona protiv Borusije Dortmund. A i ona poslednja dva prvenstvena meča je dobio tek po desetak minuta sa klupe.

Baš u vreme kada je Leonardo planirao da krene u realizaciju otkupa. Tuhelu su rezultati dali za pravo jer je posle prolaska u četvrtfinale Lige šampiona popravio svoj rejting kod gazde Al Kelaifija. Sada Leonardo više nema ekskluzivno pravo na odluku o otkupu Ikardijevog ugovora jer će Al Kelaifi želeti da ispoštuje i trenerovo mišljenje. U pitanju je ipak 70.000.000 evra koje ne želi da potroši ako ne mora.

Ikardi je žrtva netrpeljivosti Tuhela i Leonarda i nestrpljivo čeka konačnu odluku. Kao i Inter koji se nada upalti od 70.000.000 evra. Ipak, francuski mediji pišu da otkup ugovora više nije tako izvestan i da bi Ikardi na kraju mogao da završi u redovima Interovog gradskog rivala Milana?!

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara