Humanitarni tiket u podne: Damir Šolman tipuje za nabavku respiratora za bolnice

Vreme čitanja: 4min | pon. 23.03.20. | 07:50

Legendarni košarkaš očekuje dobitak od 155.100 dinara

Trofejni košarkaš Damir Šolman je Mozzartov 1383. plemeniti kladilac. Tokom izuzetne karijere osvojio je dve srebrne medalje na Olimpijskim igrama održanim u Meksiku i Montrealu. Izborio se za veliko zlato na Svetskom prvenstvu 1970. godine. Još dva zlatna odličja ima sa Evropskih šampionata, a stigao je do dva srebra na Svetskom i kontinentalnom šampionatu. Šolman je ostavio značajan trag u jednom od najtrofejnijih klubova Evrope, splitskoj Jugoplastici. Igrao je na završnom turniru tadašnjeg Kupa prvaka u Izraelu kad je Jugoplastika poražena u finalu. Nešto kasnije ekipa iz Splita osvojila je dva evropska Kupa Radivoja Koraća i trasirala put narednim generacijama da podignu Jugoplastiku (Pop 84) na još viši nivo.

Na žalost juče je i zemljotres zadesio Zagreb, ali legendarni Damir Šolman se pridržava mera kojima se svi borimo protiv virusa Korona. Potencijalni dobitak u plemenitom listiću usmerava za nabavku toliko potrebnih respiratora.

Izabrane vesti

Krećemo od Australije i utakmice DŽETS – MELBURN SITI. Gosti imaju suficit od 19 bodova na odličnoj drugoj su poziciji. Nakon šest pozitivnih ishoda domaći su doživeli poraz. Dakle, tri remija, tri pobede pa poraz od 1:0 u petak. Melburn ima tri pobede i nerešen rezultat na poslednje četiri utakmice. Takođe, poslednja dva međusobna okršaja pripala su Sitiju, bez primljenog gola. Međusobni odnos glasi, 11:4:16.

“Prelaz iz dvojke u dvojku”.

Tokom klupske karijere nije promenio mnogo timova. Iz Mladosti prešao jeu splitsku Jugoplastiku. Dve sezone igrao je u Italiji, kad je napunio 30 godina i stekao uslov da se ode u inostranstvo. U Jugoplastici Šolman je igrao trinaest sezona. Sad smo u Mjanmaru SAGAING – ĆIN. Gosti su fenjeraši sa devet bodova manje od rivala. Nakon niza pobeda domaći su doživeli poraz od 2:1, isto se dogodilo i gostima u poslednjem kolu.

“Ukupan broj golova, četiri plus”.

Naš plemeniti kladilac iz bogate karijere rado se seti majstorice za šampionsku titulu koju su igrali u Beogradu, a protiv Bosne. Mirza Delibašić je pogodio oba slobodna bacanja, izjednačio je rezultat na meču, a Šolmanje u poslednjoj sekundi utakmice postigao koš, doneo pobedu i titulu Jugoplastici. Nikad neće zaboraviti taj osećaj, a sad nas vodi na jedan košarkaški meč, DUŠANBE – DIZEL. Klub iz prestonice Tadžikistana poslednji meč je dobio sa 96:56.

“Manje poena na utakmici od date margine, 152.5”, zaključio je Šolman koga su zbog manira zvali gospodin pod koševima.

I naša kompanija vodi borbu da pomogne svima kojima je pomoć potrebna. Podsetimo da trenutna donirana suma kompanije MOZZART, samo u Humanitarnom tiketu u podne, iznosi 14.876.989 dinara.

Najnovija informacija glasi da će MOZZART srpskim bolnicama donirati deset respiratora. Top of FormBottom of FormJoš nekoliko rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju. Kompanija planira izgradnju Mozzart – eko parka kod Štark arene. Krenula je i nova akcija “Za duži životni vek – najduži tiket”. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima, a plan je da kompanija donira novih dvanaest inkubatora. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović i Aleksandar Simetrija Đorđević .I tako do 49 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih…

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Damira Šolmana dobitak će biti doniran i za Gradsku organizaciju Crvenog krsta, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!
 
PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara