Ko još mari za odbranu...

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.03.20. | 14:14

Švedski timovi koji se sastaju večeras u prijateljskoj utakmici očigledno su "prijatelji fudbala"

Bukvalno na prstima jedne ruke mogu se nabrojati lige koje su i dalje aktivne tako da je ponuda - sasvim razumljivo - poprilično sužena kada je reč o sastavljanju tiketa. Naravno, uzrok je pandemija virusa korona koji je zahvatio čitavu planetu. Toplo vam preporučujemo da u narednom periodu malo više pažnje obratite na e-sportove koji će biti u centru pažnje, a koji su, već je odavno poznato, postali veoma unosan biznis.

Elem, za one koji baš nikako ne mogu da izdrže bez fudbala, imamo dobre vesti. Večeras je na programu jedna prijateljska utakmica koju biste eventualno mogli da stavite i na tiket. Doduše, imena timova nisu atraktivna, ali u ovakvoj situaciji i nema previše prostora za preterano biranje.

Izabrane vesti

Reč je o utakmici Haninge - Tabi, švedskim niželigašima koji će, ako je suditi po tradiciji, odigrati još jedan meč prepun golova. Ako bacite pogled na pređašnje rezultate ovih timova, biće vam jasnije i zašto to tvrdimo: 3:0, 4:1, 3:1, 4:2... 

Slična je situacija kada je reč o istoriji međusobnih duela - 3:1, 0:4, 0:5, 5:1...

Dakle, očigledno je da ove dve ekipe ne mare previše za odbranu te eto predloga za klađenje. Kvota na 4+ je 1,92, a na 5+ 3,10.

Inače, boje Haningea brani Srbin Filip Milenković, koji je ponikao u Jurgordenu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara