Korona virus: Serija Okružen mrtvima pauzira na pretposlednjoj epizodi

Fanovi će morati da se strpe, pošto je odloženo snimanje poslednje epizode pomereno zbog pandemije korona virusa.

BBC

Izvor: B92

Sreda, 25.03.2020.

17:07

Korona virus: Serija Okružen mrtvima pauzira na pretposlednjoj epizodi
Gene Page/AMC

Fanovi serije Okružen mrtvima moraće da se strpe za finale sezone, pošto su producenti objavili da nisu uspeli da snime poslednju epizodu zbog pandemije korona virusa.

To znači da će se deseta sezona završiti pretposlednjom epizodom sledećeg meseca, ali producenti planiraju da emituju finalnu epizodu kao specijal kasnije tokom godine.

Iz kompanije AMC, u čijoj produkciji se snima serija o zombi apokalipsi, navode da je pandemija korona virusa "potpuno onemogućila" završavanje epizode na vreme.

Emitovanje desete sezone počelo je prošlog oktobra i biće završeno 5. aprila.

"Skorašnji događaji su, nažalost, postprodukciju finalne epizode desete sezone serije Okružen mrtvima učinili nemogućom, stoga će se sezona završiti 15. epizodom petog aprila", naveli su iz mreže.

Kada konačno stigne, tvorci serije obećavaju da će finale biti "epski triler prepun akcije i iznenađenja".

Serija, koja se emituje već deset godina, lansirala je karijere Endrjua Linkolna, Normana Ridusa i Stivena Jena, kao i Čendlera Rigsa, Melise Mekbrajd, Loren Koan i Danaj Gurire.

Već je unapred obustavljeno snimanje 11. sezone. Velike producentske kuće širom sveta sve više otkazuju snimanja i postprodukciju brojnih serija i filmova zbog širenja korona virusa.
BBC
BBC
Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: