Poruka Majka Džejmsa: Ljudi, probudite se, sezona je gotova

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.03.20. | 21:52

“Olimpijske igre su odložene, ali zato će VTB i Evroliga da se nastave? Gluposti“, dodao je najbolji igrač CSKA

Neizvesnost uoči sastanka Borda Evrolige u sredu dostiže vrhunac. Gotovo celog dana vrte se razne spekulacije oko toga kakva će biti budućnost Evrolige u ovoj sezoni, a dok je sve i dalje u magli, igrači sve glasnije iskazuju svoje nezadovoljstvo i na sve načine pokušavaju da zaštite sebe.

Među najglasnijim protivnicima nastavka sezone je Majk Džejms. Prva zvezda moskovskog CSKA nalazi se u redovonom trenažnom procesu s Armejcima, uprkos pandemiji virusa korona, ali mu jako smeta to što čelnifci Evrolige najavljuju odigravanje kompletne sezone do kraja, čak i po cenu tumbanja kalendara i igranja usred leta...
“Olimpijske igre su odložene, ali zato će VTB i Evroliga da se nastave? Gluposti“, napisao je Džejms na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

Dok Aron Džekson nije mogao da sakrije čuđenje po istom pitanju i saglasio se s Džejmsovom porukom, najbolji igrač CSKA imao je još nešto da doda...
“Moramo da prestanemo da budemo nerealni i da se probudimo. Sezona je gotova! Prestanite da forsirate nešto što ne može da se dogodi“.

U danu kada je obelodanjeno da je Barselona od svojih igrača zatražila da se odreknu čak 70 odsto svojih plata za ostatak sezone, glas je digao i Malkolm Dilejni.
“Klubovi će uraditi sve ono kako bi sačuvali svoju budućnost, a igrači će takođe uraditi sve kako bi zaštitili sebe i svoju budućnost. Hajde da radimo sve s poštovanjem i transparentnim poslovanjem. Ovo je sve biznis“, poručio je Dilejni, koji je tako praktično otkrio da je u grupi onih, nezadovoljnih igrača posle predloga Barselone za drastičnim umanjenjem plata. Podsetimo, spekuliše se da su pojedini čak zapretili i raskidanjem ugovora ako ovaj predlog stupi na snagu.

Predlog za rasplet Evrolige - Martovsko ludilo na evropski način

Podsetimo, Kris Singlton je nedavno predložio da se Evroliga završi po sistemu Martovskog ludila u američkoj koledž ligi, odnosno da svi ovosezonski učesnici elitnog takmičenja učestvuju u takmičenju nokaut sistema gde bi se protivnici odredili po sadašnjoj tabeli. 

Foto©Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara