NAJAVA DANA (sreda, 25. mart): Prijateljski mečevi i Nikaragva za spas fudbala

Vreme čitanja: 4min | sre. 25.03.20. | 07:45

Pogledajte pregled mečeva koji odolevaju izazovima aktuelne pandemije

SATURN – ROTOR II, 10.00
(Fudbal, prijateljska utakmica)

Saturn je jučerašnji prijateljski duel sa ekipom Sahalina dobio sa ubedljivih 4:2, dok je Rotor dan ranije odigrao nerešeno sa timom Znamja Truda (1:1) u njegovoj prvoj pripremnoj utakmici ove sezone. Saturn je pobedio Rotor Volgograd sa 2:0 u poslednjem međusobnom duelu ovih timova, a pored činjenice da je kvalitet na strani domaćina, značajnu ulogu ima i veća uigranost s obzirom da će mu ovo biti sedmi po redu pripremni meč.

Izabrane vesti

LANDSKRONA – TORNS, 19.00
(Fudbal, prijateljska utakmica)

Landskrona će odmeriti snage sa ekipom Tornsa koja kao i ona nastupa u trećoj diviziji Švedske. Imajući u vidu napadački stil igre domaćina trebalo bi da gledamo utakmicu sa dosta golova, međutim Torns na ovo gostovanje stiže posle velike pobede nad Malmeom (2:3) takođe u prijateljskom susretu. Prethodni prvenstveni susret ovih timova odigran je polovinom septembra i pripao je Landskroni koja je večerašnjeg rivala tada dobila sa 3:0.

SANDSBRO - INGELŠTADS 19.00
(Fudbal, Prijateljska utakmica)

Šveđanima treba sparingovanje, a Ingelštadsu recka protiv Sandsbroa, tima koji svakako ima slabije šuterske, pa i odbrambene moći. Ovakvi mečevi po pravilu su krcati golovima, pa bi iznenađenje bilo da Ingelštads ne navali, a meč ne donese brojne pogotke. Desili se da se da timovi uspeju da se sačuvaju, odnosno odigraju neefikasno, oni koji veruju u mali broj pogodaka moći će eventualni prolazak takvog iznenađenja skupo da naplate.

OSKARSHAMNS - ALMEBODA/LINERID 19.00
(Fudbal, Prijateljska utakmica)

Oskarhamns je loše završio proteklu sezonu u trećem rangu takmičenja, pa Almeboda koja je u u četvrtoligaškoj liniji klubova ima neku šansu. Ipak, ne treba ni preterivati sa poverenjem u ovaj tim, jer Oskarhamns je svakako kadrovski kvalitetniji, što sada mora i da dokaže, odnosno da ne dozvoli iznenađenje.

ČINANDEGA FK- MANGAVA,22.00
(Fudbal, Nikaragva 1)

Činandega je na šestoj poziciji, tacnije na ivici plej-of zone. Drugoplasirana Mangava do sada je samo dva puta poražena, pa uživa u ulozi favorita. Inače, ovaj rival je tradicionalno bolji na međusobnim mečevima, a 4+ igra došla je na tri od proteklih pet zajedničkih mečeva ovih ekipa.

DEPORTIVO LAS SABANS – DIRANGEN, 23.30
(Fudbal, Nikaragva 1)

Čist posao za goste. Reč je o utakmici lidera i fenjeraša koji je do 11. Kola Klausaure poražen sedam puta, dva puta uspeo da izbori X, a samo jednom slavi. Međutim, oni su se videli početkom februara kada je Sabans pobedio baš ovog rivala, odnosno obezbedio sebi tu jedinu pobedu. Čini se da je lider sada tu da se revanšira za loše izdanje iz drugog kola.

DEPORTIVO OKOTAL – REAL ESTELI, 02.00
(Fudbal, Nikaragva 1)

Esteli je do sada izgubio samo jednu utakmicu u Klausuri, dok Deportivo Okotal ime već pet poraza, uz svega dve zabeležene pobede. Gosti su favoriti, a poslednji put su u februaru savladali ovog rivala sa 5:0. Inače, tradicija boljih partija na međusobnim mečevima pripada gostujućem timu, pa će Okotal pokušati da se brani ne bi li svoju mrežu sačuvao od još jedne ponižavajuće partije.

JUVENTUS MANGAVA - DEPORTIVO VALTER FERETI, 02.00
(Fudbal, Nikaragva 1)

Fereti je pokazao znake zamora u protekla dva kola, a Juventusu je preko potrebna pobeda kako bi konkurisao za šesto mesto koje obezbeđuje učešće u završnoj fazi Klausure. Međutim, teško će ovaj tim preko Feretija uspeti da ostvari takav naum, budući da ga je ovaj rivač u februaru tukao sa 4:1 demonstrijajući silu koja teško da je do sada savim nestala.

K. NORD – TRAKTOR, 19.30
(Fudbal, Belorusija)

Traktor ima kvalitetniji sastav, pa uprkos činjenici da je reč o amaterskom fudbalu, ne treba gajiti preveliku nadu u efektivnost domaćina. Takođe, ovde je malo verovatno da će na utakmici pasti malo golova, pa nerealno nije ni nešto veće raspucavanje. Zato ovaj par prosto mami na kombinacije, naravno maksimalno pojačane s golovima.

ZUHRO – LEDŽENDS, 09.30
(Košarka, Tadžikistan 1)

Ledžends je uoči ovoga meča bukvalno demolirao Berkut sa 50:83. Zuhro iza sebe ima dve utakmice sa BC33 timom, prvu izgubljenu sa 53:59, a drugu dobijenu s konačnih 60:52. Imajući u vidu kako su Ledžendsi juče nastupili, Zuhro će se ovde nezgodno osećati, pa s kladilačke strane treba razmisliti o marginama na postignute poene.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara