Vesti

0

Sekretarijat: Ustanove i preduzeća mogu dostavljati zahteve za posebne linije gradskog prevoza

Autor: KP

Izvor: Beta

Sekretarijat: Ustanove i preduzeća mogu dostavljati zahteve za posebne linije gradskog prevoza

Izvor: Foto: Novi magazin / SA

Кako objavljeno na zvaničnom gradskom sajtu, ustanove i subjekti koji imaju zahteve za organizovanjem posebnih linija gradskog i prigradskog prevoza dužni su da Sekretarijatu za javni prevoz dostave podatke o ukupnom broju lica za koje je neophodno obezbediti prevoz i podatke o vremenskom intervalu u kom će se obavljati radni proces.

Potreban je i popis opština na kojima stanuju zaposleni, odnosno adrese zaposlenih i mesto rada za koje je potrebno obezbediti posebne linije gradskog i prigradskog prevoza.

Ustanove i subjekti su za prijavljene zaposlene dužni da uplate pretplatne karte za prevoz za tekući mesec, kao i da obezbede radne naloge posebno za svaki dan, odnosno na dnevnom nivou, ističe se u saopštenju.

GSP Beograd je od jutros uveo i 32 linije koridorskog tipa na teritoriji deset beogradskih opština, dok u preostalih sedam prigradskih opština saobraća "Lasta", a najavljeno je da će svakodnevno biti korigovan broj linija i vremena polazaka, u skladu sa potrebama.

Svi koji ulaze u autobuse moraju imati radni nalog svoje firme za taj dan i plaćen "bus plus", osim zdravstvenih radnika koji u autobuse mogu ulaziti sa lekarskom licencom

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR