Srbija

Ponedeljak, 23.03.2020.

13:38

NBS: Banke da prijave incidente koji im narušavaju poslovanje

Narodna banka Srbije pozvala je finansijske institucije da je obaveštavaju o incidentima koji ozbiljno ugrožavaju ili narušavaju njihovo poslovanje.

Izvor: Tanjug

NBS: Banke da prijave incidente koji im narušavaju poslovanje
Foto: Depositphotos, Piter2121

Obaveštavanja su nužna kako bi se očuvao kontinuitet poslovanja finanasijskih institucija a incidenti se prijavljuju na adresu nbs.incidenti@nbs.rs .

U obaveštenju koju je uputio Centar za superviziju informacionih sistema NBS navodi se da obaveštenje o incidentu treba da sadrži podatke i kontakte zadužene osobe u finansijskoj instituciji koja bi dala dodatne informacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oni se ne šale: U Rusiji skoro 100%

Ruska naftna kompanija Rosnjeft objavila je da je njen profit u prvom tromesečju 2024. kvartalno porastao za 92,8 odsto na 486 milijardi rubalja, što iznosi oko 4,96 milijardi evra.

13:48

31.5.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

8 h

Podeli: