Sreda, 06.06.2007.

10:37

Jat otkazao Beograd-Portorož-Rim

Jat ervejz otkazao najavljenu avionsku liniju Beograd-Portorož-Rim, oprečne informacije stižu iz Jata i iz slovenačke ajvnosti.

Izvor: B92

Default images

Uprkos potpisanom ugovoru, Jat je otkazao redovnu avionsku liniju Beograd-Portorož i kasniju čarter-liniju Portorož-Rim, koja je trebalo da startuje 16. juna, saopštila je Slovenačka turistička agencija. Jat kao razlog navodi nepredviđene okolnosti, koje su ih prisilile da promene važeći red letenja, a slovenački mediji pišu da se najverovatnije radi o nedostatku slobodnih aviona Jata.

Slovenačka turistička agencija žali zbog otkazanog dogovora, koji je, prema njihovom mišljenju, mogao dosta da doprinese turističkoj ponudi Slovenije, posebno na italijanskom tržištu, koja, prema njihovom mišljenju, nije dovoljno iskorišćena.

Direktor Aerodroma Portorož je rekao i da je pomenuta avionska linija za taj aerodrom bila od posebnog značaja jer su zahvaljujući njoj očekivali doprinos obalnom turizmu u Sloveniji i dodao da će se potruditi da što pre nađu alternativno rešenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: