VIDEO: Grupa "Hurricane" predstavnik Srbije na Evroviziji

Tri devojke koje čine grupu "Hurricane", sa pesmom koja nosi naziv "Hasta la vista", predstavljaće u maju ove godine Srbiju na Evroviziji.
Titula srpskog predstavnika na 65. izboru za "Pesmu Evrovizije" pripala je devojkama iz grupe "Hurricane" koje će u maju u Roterdamu braniti boje Srbije. 
 
Ove tri devojke, među kojima i Sanja Vučić koja je već predstavljala Srbiju na Evroviziji 2016. godine, osvojile su sinoć najveći broj glasova žirija, ali i najveći broj SMS glasova publike.
 
Iza ove grupe ostali su Bane Mojićević (Cvet sa prokletija), Ana Milenković (Tajna), Lift (Samo mi kaži), Milan Bujaković i Olivera Popović (Niti), Naiva (Baš, baš), Igor Simić (Ples za rastanak), Andrija Jo (Oči meduze), Tea Devi (Sudnji dan), Neda Ukraden (Bomba), Marko Marković (Kolači) i Eyo (Trag).
 
  • Bojana

    30.07.2020 10:42
    Kakvo takmicenje, takva pesma
    Od ovakve muzike posle minut slusanja pocinju da mi odumiru celije ali je sve u potpunosti u skadu sa Evrovizijom. Evrovizija danas je vise parodija nego neko takmicenje (da slucajno ne kazem muzicko).
  • Zdravko

    06.03.2020 14:28
    Ove tri su super ko sto je super Audi A6 NOV NOV NOV za 6000€. Ista ciljna grupa isti kriterijumi.
  • Tarzan

    05.03.2020 22:59
    Pored ovoga Šako, Dado i Elitni odredi zvuče kao Hajdn i List!
    A Ekrem je kandidat za zlatni globus.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ovo je još deset finalista Evrovizije

U finale izbora za Pesmu Evrovizije plasirali su se predstavnici Letonije, Austrije, Holandije, Norveške, Izreala, Grčke, Estonije, Švajcarske, Gruzije i Jermenije.