Neredi pred 162. večiti derbi: Tuča na južnoj tribini, letele i stolice

Novosti online

01. 03. 2020. u 17:53

Došlo je do tuče između navijača smeštenih na južnoj tribini i grupe "Zabranjeni". Letele su stolice, a policija je brzo intervenisala i sprečila veći sukob

Нереди пред 162. вечити дерби: Туча на јужној трибини, летеле и столице

MALO grla i dlanovi, malo pirotehnike i koreografije, a našla se tu i poneka tuča, tek da dekor koji prati svetkovinu srpskog fudbala bude kompletan.

Navijači dva najveća srpska kluba su još jednom potvrdili zašto se naš derbi smatra jednim od najvatrenijih na svetu, a srećom, intenzitet obračuna oko stadiona i na njemu nije bio takav da bi se u danima posle utakmice više pričalo o zbivanjima van fudbalskog pravougaonika.

Uvod u derbi predstavljale su dve tuče na Vračaru, koje su zahtevale intervenciju medicinskih službi, pa su tri navijača prevezena u Urgentni centar.

Unutar stadiona tenzije je podigao samo sukob dveju zaraćenih frakcija "grobara", nekih pola sata pre početka. Letele su stolice sa jedne na drugu stranu, a direktan sudar dveju grupa navijača na južnoj tribini sprečila je brza reakcija snaga reda.

Sve ostalo predstavljalo je plus i dobar začin za najveći događaj našeg fudbala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

007

01.03.2020. 18:36

Kada ce neko napokon stati na put ovim huliganima od navijaca? To nisu navikaci vec bagra koja pod plastom "navijaca" krade, diluje, bahati se, maltretira.....i unistava sve vredno i lepo u sportu i u Srbiji.

tehnickipregledlaandauto@gmail.com

01.03.2020. 21:53

A moze li se znati poenta tuce? I ko korist ima od toga? I dali ce se nadoknaditi deteta ljudima koji veze nemaju sa huligana tvom i propalim Srpskim fudbalom a kola su im razbijena ,eto samo sto su tu bila parkiranja. Dali moze svemocni o tome da se izjasni a da od sebe ne pravi zrtvu kao sto to uvek Cini onako sarkasticno ,bezobrazno ,bahato?