Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Pevci i Kopljanici uprskaše stvar

Vreme čitanja: 4min | čet. 05.03.20. | 08:03

Pogledajte ko vam je 4. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

LEVERKUZEN - UNION BERLIN (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:1
Bajer Leverkuzen je treći učesnik polufinala DFB kupa! Autsajder iz Berlina držao je baš dugo u šahu Verkself, vodio sa 1:0 sve do dvadesetak minuta do kraja, a onda je sve krenulo nizbrdo po Union pošto je Kristofer Lenc zaradio drugi žuti karton. Nisu gosti izdržali ni šezdeset sekundi s čovekom manje u poljud, primili su gol, a potom još dva za konačnih 3:1. Opširnije pročitajte u izveštaju.

LESTER - BIRMINGEM (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:0
Dileme oko toga ko je bolji tim nije bilo ni na King Pauer stadionu, mada je Lester morao da strepi sve do 82. minuta kada je Rikardo Pereira pogodio za minimalac protiv tvrdoglavog Birmingema. Nisu istina ni Lisice blistale, ali jesu diktirale ritam, Džejms Medison je prethodno uzdrmao stativu… Pred kraj se već i nervoza uvukla u tim Brendana Rodžersa, ali Lester je uspeo. Opširnije pročitajte u izveštaju.

ŠEFILD VENZDEJ - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 0:1
Prave kontroverze nema. Prosto, Mančester Siti je bio toliko bolji da drugoligaš Šefild Venzdej nije ni pokušavao da igra fudbal, čak i kada je primio gol. U stvari, možda je on i pokušavao, ali loptu nije video, pa je samo bilo pitanje kad će da pokleknu i koliko će da prime. Međutim, pitanje je i da li bi presudni gol Serhija Aguera bio priznat da je na Hilsborou bilo video tehnologije. Ovako, misterija će ostati, mada je naš skroman utisak da bi, da VAR postoji na Šefildovom stadionu, bio poništen. Pošto ga nema, Mančester Siti je sa minimalnih 1:0 prošao u četvrtfinale FA kupa, pa je i dalje u igri za triplu-krunu, pošto je već uzeo Liga kup, a aktivan je i u Ligi šampiona. Opširnije pročitajte u izveštaju.

AJNTRAHT - VERDER (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0
Za trofej nemačkog DFB kupa boriće se Bajern Minhen, Sarbriken, Bajer Leverkuzen i Ajntraht iz Frankfurta. Osvajač iz 2018. obezbedio je večeras plasman u polufinale, pošto je pred svojom publikom relativno lako savladao Verder iz Brmena - 2:0 (1:0). Opširnije pročitajte u izveštaju.

MIRANDES - SOSIJEDAD (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 0:1
Sosijedad je u finalu Kupa Kralja! Tamo gde su pali Selta, Sevilja i Viljareal, nije pao klub iz Baskije koji ide u završni meč i čeka da sa druge strane dođe Atletik Bilbao, kako bismo gledali baskijsko finale! Večeras je za trijumf bio dovoljan gol Ojarzabala sa bele tačke, koji je povisio na ukupnih 1:3, što je bila nemoguća misija za nadoknaditi za domaće fudbalere.

LION - PSŽ (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 1:5
Nikad nemojte da naljutite PSŽ! Lion je to večeras pokušao i skupo mu se obilo o glavu. Poveo je domaćin preko Terijea, sve je delovalo lepo. Ali samo čitava tri minuta. Nakon toga je usledila furija Svetaca. Prvo je Kilijan Mbape poravnao na 1:1 u 14. minutu, Marsal je dobio crveni karton u timu Liona i sve sve se srušilo kao kula od karata. Pogađali su redom Nejmar sa bele tačke, pa onda Mbape, pa Sarabija i onda ponovo Mbape u nadoknadi, čime je došao do het-trika. Lion je zaista delovao nemoćno.

PRECRTANO

TOTENHEM - NORIČ (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:1
Šta se to dešava sa ekipom Žozea Murinja? Jasno je da Sparse tokom čitave sezone prate problemi sa povredama, ali večeras su protiv Noriča u FA kupu izašli na teren sa prvom postavom i opet nisu uspeli da upišu pobedu u regularnom delu meča. Poveli su preko Jana Vertongena u 13. minutu i činilo se da sve imaju u džepu, ali ih je sa puta "skrenuo" Josip Drmić, koji nas je odveo u produžetke. Tiketi su tako zgužvani, a vi ćete poprekog pogleda gledati ka Murinju u narednim utakmicama.

UTREHT - AJAKS (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 2:0
Ajaks nije uspeo da se plasira u finale Kupa Holandije! Veliko iznenađenje uspeo je da priredi Utreht pred svojom publikom, mada uzimajući u obzir formu u kojoj se trenutno nalazi domaći tim, prosto je teško ne zapitati se da li je ovo šok ili ne. Kopljanici imaju strašna četiri poraza u poslednjih pet utakmica koji su ih koštali prolaska u narednu fazu Lige Evrope, te trofeja u nacionalnom kupu. A neuspeh od AZ Alkmara u domaćem prvenstvu ih je takođe odmakao od trofeja u prvenstvu. Večeras su junaci za domaće bili Van de Strik Gustafson, sasvim zasluženo.

LIVINGSTON - SELTIK (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 2:2
Dvojka je ovde bila izuzetno daleko, Seltik je nakon dužeg vremena prosuo bodove i u nacionalnom prvenstvu. Nije tako delovalo posle gola Mekgregora u 16. minutu, ali je Livingston uspeo da preokrene preko Gatrija Robinsona. Da ipak ne dođu do pobede postarao se Rogić, koji je u nadoknadi spasio poen za Kelte. Bolno za tikete, očekivali ste laku pobedu Seltika.

RENDŽERS - HAMILTON (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 0:1
A kako se onda može rangirati senzacija na Ajbroksu! Neverovatan je način na koji je Hamilton došao do minimalca. Gotovo herojski je odigrao gost i zasluženo, golom Davida Moja došao do vredna tri boda. Da bismo vam pojasnili kolika je ovo senzacija, reći ćemo vam da su ova dva tima pred početak kola razdvajala ukupno 43 poena. Neverovatno.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara