Humanitarni tiket u podne: Stefan Momirov tipuje za lečenje Luke Petrović Jovanovića iz Osipaonice

Vreme čitanja: 3min | čet. 05.03.20. | 11:36

Košarkaš cilja dvojku Mančester Junajteda bez premišljanja

Snalazi se Stefan Momirov podjednako dobro u ulogama plejmejkera i beka, nosio je dres Crvene zvezde, Vršca, pa zatim i FMP-ovih Pantera. Zašto da ga ne obučemo i u MOZZART opremu, pa da mu poverimo slobodna „kladilačko – humanitarna bacanja“. Odabrao je Stefan da gađa četiri para ovog četvrtka, pa da s kvotom 7,25 pokuša da pomogne mališanu Luki Petrović Jovanoviću (11) koji nažalost bije bitku s malignim tumorom kostiju.

Aplauz za želju, volju i htenje košarkaškog asa koji na igračku avanturu kreće iz Rumunije, tačnije s meča HERMANŠTAT – FCSB. Zna se da FCSB redovno bruka Hermanštat, pa igrači verni igrama na golove u poslednja dva navrata lagano naplaćuju 4+ igre. Za one malo skromnije, 3+ na ovom paru do sada, odnosno od 2018. nije omanulo. Valja znati da je FCSB plej-of ligaške vode takođe započeo GG4+ remijem, naravno pri 2:2 s Botošanijem, te da je Hermanštat s minimalcem u društvu davljenika slavio s 1:0. Kvalitet je neosporno na strani FCSB-a.

Izabrane vesti

„Biram dvojku“, reče košarkaš rođen 1999. godine u Vršcu.

SALCBURG i LASK igraju polufinale Kupa Austrije.  Salcburgova agonija se nastavlja. Početkom ove nedelje poražen je od osmoplasiranog Altaha sa 3:2, a prethodno je igrao nerešeno sa Ajntrahtom u Ligi Evrope (2:2) i tako upisao i četvrtu utakmicu u nizu bez trijumfa. LASK je ovo lepo iskoristio i zauzeo čelo tabele na kojoj ga od večerašnjeg rivala deli šest bodova. U prošlom kolu LASK je pregazio Hartberg sa 5:1 i sada je u seriji od osam mečeva bez poraza u svim takmičenjima. Dobio je i prethodni duel sa Salcburgom igran polovinom februara na Red Bul Areni sa 3:2, a pet od prethodnih šest završeno je uz GG3+.

„Ovde bi moglo da dođe GG3+“...

Ostrvo, odnosno FA kup nas po želji Stefana Momirova vodi put bet analize utakmice DERBI – MANČESTER JUNAJTED. Ovnovi imaju minimalne šanse da se plasiraju u plej-of Čempionšipa u kojem zauzimaju 13. mesto. Seriju od četiri utakmice bez pobede prekinuli su prošlog vikenda kada su savladali Šefild Vensdej sa 3:1. Mančester je bez poraza u svim takmičenjima od kraja januara i sada je konkurentan na „svim borilištima“. Poslednji put ovi timovi sreli su se u Liga kupu 2018. (2:2) i tada je Mančester prošao dalje posle boljeg izvođenja penala, a četiri od pet prethodnih susreta ovih rivala završeno je uz GG3+.

„Biram dvojku na Mančester Junajted“, rekao nam je Momirov koji je u avgustu 2015. godine pristupio mlađim kategorijama Crvene zvezde.

Tiket zaključujemo u Španiji, na utakmici GRANADA – BILBAO. Bilbao je prvi meč dobio s minimalcem, a zatim je u Primeri pao pred Osasunom i Alavesom, da bi najzad savladao Viljareal. Granada nije gubila od te utakmice, pa je nada da mogu da se prekinu večite muke domaćina ove utakmice protiv Bilbaa osnovana. Međutim, domaći imaju četiri povređena igrača, a pošto se kod kuće u ligaškim vodama nisu brukali od decembra i utakmice s Levanteom, osnova za nadu ima.

„Zatvaram tipovanje duplom šansom X2“, reči su vrlo motivisanog košarkaša koji želi da se upiše u naše anale kao pobednik 1.365. izdanja listića s kojim smo uz pomoć poznatih ukupno prosledili 14.788.890 MOZZART dinara u humanitarne svrhe.

O našem Stefanu Momirovu valja reći da je upravo on bio deo sastava crveno-belih koji je 2016. godine stigao do finala juniorskog turnira Evrolige u Berlinu. Pred početak sezone 2017/18. prosleđen je na pozajmicu u FMP. Od decembra 2017. godine do kraja sezone 2017/18. igrao je na pozajmici u ekipi Vršca, dakle u svom rodnom gradu. 

A sada ono najbitnije! Momirov je sa juniorskom reprezentacije Srbije osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2017. godine, pa neka je osvoji i s nama na terenu humanosti.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko Stefan Momirov ovom prilikom uspe da osvoji novac, uložiće ga u “Daun centar” za rad sa decom u Banjaluci, zajednički projekat Beograda i Banjaluke. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 7,25,  a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara