');
Najnovije vesti
Blic Vesti Republika Srpska

"ON JE BIO POZNATI BIZNISMEN, POSAO JE VODIO SA ŽENOM I SINOM" Komšije u šoku nakon stravičnog zločina, žena RANJENA USPELA DA POBEGNE

Policijski službenici uz nadzor tužiteljke iz porodične kuće izneli su beživotna tela oca i sina nakon tragedije koja se jutros dogodila u naselju Ciljuge kod Živinica.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
policija-fbih-uvidjaj-zivinice Foto: Avaz / youtube
policija-fbih-uvidjaj-zivinice

Meštani Ciljuga nadomak Živinica u šoku i neverici su nakon porodične tragedije u kojoj je prema zvaničnim informacijama iz Tužilaštva TK 54-godišnji Zijad Mujčinović hicima iz pištolja usmrtio 33-godišnjeg sina Admira Mujčinovića, teško ranio suprugu Zadu Mujčinović, a potom izvršio samoubistvo pucavši sebi u glavu.

Porodična tragedija dogodila se jutros oko osam sati u prostorijama kuće u kojoj su majka, otac i sin živeli, a tačni motivi ovog čina još uvek nisu utvrđeni.

Prema informacijama do kojih je ranije došao portal Klix, nemilom događaju koji je potresao Živiničane prethodila je svađa između supružnika, nakon čega je Zijad potegao pištolj.

Prema dosadašnjim informacijama s kojima raspolažu u Tužilaštvu TK, Zijad je pucnjima iz pištolja povredio suprugu Zadu koja je uspela pobeći iz kuće, a nakon toga je više hitaca ispalio u svoga sina Admira koji je podlegao povredama. Na kraju je izvršio samoubistvo tako što je sebi pucao u glavu.

Tragedija u domu Mujčinovića probudila je njihove komšije koji su u šoku i neverici. Nemo posmatraju policijski uviđaj koji i dalje obavlja dežurna tužiteljka u saradnji sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TK.

– Ne možemo verovati da se ovo dogodilo. Zijad je bio poznati biznismen u Živinicama, ranije je imao svoju farmu koja se bavila uzgojem i prodajom pilića, a nakon toga je sa sinom i suprugom otvorio poljoprivrednu apoteku u kojoj su svi zajedno radili – priča jedan od komšija.

Drugi komšija se nadovezuje da je porodica Mujčinović skladno živela, te da su bili mirni i povučeni.

– Pored sina koji je bio izuzetno uzoran momak imaju i jednu ćerku. Svi smo u šoku jer nismo mogli ni slutiti da bi Zijad mogao nešto ovakvo napraviti. Ovo je bila fina porodica, nikada nisu pravili probleme. Sa komšijama su uvek bili u dobrim odnosima. Svaki posao kojim su se bavili bio je sa uspehom. Ali, po ovome vidimo da niko ne zna šta se kod nekoga u kući dešava i da li imaju kakvih problema – ističe drugi komšija.

Pročitajte još

O motivima koji su doveli do ove tragedije pouzdano ne mogu govoriti ni iz Tužilaštva TK iz kojeg su istaknuli da se trenutno utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do ranjavanja, ubistva i samoubistva. Nakon obavljanja uviđaja i dokumentovanja svih relevatnih informacija MUP TK će Kantonalnom tužilaštvu u Tuzli dostaviti izveštaj o događaju.