Tuča u centru Niša: Izbodeni mladići iz Vranja, uhapšene dve osobe

NovostiOnline/J.Ć.

29. 02. 2020. u 14:20

U policiji kažu da su zbog napada na mladiće uhapšena dvojica Nišlija A.I. (27) i P.S.(22) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i učestvovanje u tuči

Туча у центру Ниша: Избодени младићи из Врања, ухапшене две особе

Ilustracija/ Foto: Depositphotos

Dva mladića iz Vranja izbodena su u tuči koja se u noći između petka i subote dogodila u Obrenovićevoj ulici u centru Niša zbog čega su uhapšene dve osobe. Povređeni 20-godišnjaci prevezeni su u niški Kliniči centar, a kako kažu u toj ustanovi, oni nisu životno ugroženi

- Oni su primljeni sa ubodnim ranama, jedan ima ubodnu ranu na stomaku, operisan je i trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi. Drugi mladić ima povrede grudnog koša i gluteusa, takođe od ubadanja i on je nakon operecije smešten na intenzivnu negu –kažu u KC NIš.


Ističu da obojica dišu spontano i nisu životno ugroženi.


U policiji kažu da su zbog napada na mladiće uhapšena dvojica Nišlija A.I. (27) i P.S.(22) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i učestvovanje u tuči.


- Sumnja se da su seoni na ulici, verbalno, a potom i fizički sukobili sa dvojicom muškaraca i tom prilikom im, oštrim predmetom, naneli ubodne rane – kažu u policiji.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije