PLS: Kabel u Ljutice Bogdana

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.03.20. | 09:15

Kakav bi to bio derbi da timu sa Limana nije oduzeo 10 bodova...

U Crvenoj zvezdi će vam za Grafičar reći da nije filijala, već „tehnički partner“. U Vojvodini da nemaju nikakve veze s Kabelom. I jedni i drugi biće u pravu, ali imaju dosta dodirnih tačaka...

A, kakav bi to samo okršaj bio da timu sa Limana krajem oktobra protekle godine nije oduzeto 10 bodova pošto je dokazano da je "ugrozio integritet fudbalskog takmičenja" iliti namestio utakmicu sa Smederevom. Ovako, pred 25. rundu Prve lige Srbije, Grafičar je devet bodova ispred Kabelovaca, koji upravo od tog duela sa Oklopnicima ne znaju za neuspeh. Nanizali su deset duela u kojima su neporaženi, pritom ostvarivši šest pobeda.

Izabrane vesti

Ipak, prolećni deo sezone puleni trenera Zorana Vasiljevića nisu otvorili na najbolji način. Crveno-crni nisu uspeli da na svom terenu slome otpor Budućnosti. Realizacija je izostala, pa je bod otišao put fenjeraša u Dobanovce.

Sa druge strane, Grafičar je bio silan u Pirotu. Radnički nije uspeo da izađe na kraj sa Ljubičastima, koji su mu preko Maronga, Krstovića i Cvetkovića potpisali presudu.

Prvi ovosezonski duel Grafosa i Kabela okončan je remijem (1:1), a kako su sada Beograđani domaćini na stadionu u Ljutice Bogdana, a i jedni i drugi mnogo bolje igraju kod kuće, Grafičar je u prednosti.

PRVA LIGA SRBIJE - 25. KOLO

Petak
14.00: (2,10) Grafičar (3,10) Kabel (3,50)

Subota
14.00: Žarkovo - Metalac
14.00: Zlatibor - Sinđelić

Nedelja
14.00: Zemun - Smederevo
14.00: Novi Pazar - Radnički Pirot
14.00: Budućnost Dobanovci - Dinamo Vranje
14.00: Kolubara - Bačka

Ponedeljak
14.00: Trajal - Radnički Kragujevac

*** kvote su podložne promenama

Foto: MOZZART Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara