VOZAČI, OPREZ: Ima raskvašenog snega na kolovozima

Lokalne vesti - Subota 29.02.2020 - 11:14

Na putevima I prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima dok snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Novog Pazara, Valjeva, Vranja, saopštili su jutros JP "Putevi Srbije".

Pazite na raskvašeni sneg, a ujutru na maglu i poledicu Pazite na raskvašeni sneg, a ujutru na maglu i poledicu
Tokom noći snežnih padavina bilo i u jugoistočnim krajevima Srbije na području Zaječara i Negotina, gde u planinskim predelima ima mestimično raskvašenog snega po putu.
 
Na deonici Vladičin Han - Surdulica - državna granica sa Bugarskom (granični prelaz Strezimirovci), kolovoz je vlažan, snega ima od 5 do 10 cm.
 
Na pravcu Vlasinsko Jezero - granica SRB/BUG (Ribarci), kolovoz je vlažan, snega ima od 5 do 10 cm.
 
Na ostalim putnim pravcima I prioriteta/A kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Novog Pazara, Valjeva, Vranja, Zaječara.
 
Na državnim putevima II prioriteta/B kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Kolubare, Kragujevca, Kruševca, Mačve, Niša, Novog Pazara, Požege, Vranja, Zaječara.
 
Na ostalim putnim pravcima III prioriteta/C kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Beograda, Čačka, Ivanjice, Kolubare, Kruševca, Mačve, Niša, Novog Pazara, Požege, Vranja, Zaječara.
 
U proteklom periodu su uslovi za vožnju, vremenske prilike i temperature bile više nalik prolećnim, ali promena vremena i naglo zahlađenje koje je donelo nove padavine proteklog dana, promenilo je uslove i otežalo odvijanje saobraćaja na putevima širom naše zemlje, saopštio je Auto moto savez Srbije.
 
Vozačima vožnju u jutarnjim časovima može otežavati slab mraz i povremeno jači udari vetra, dok se u kotlinama mogu susretati sa maglom. Teretna vozila na Batrovcima se zadržavaju četiri sata, a na Horgošu jedan sat.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: