Čoveku u Kragujevcu lekari ugradili 9 godina star stent: Pale su krivične prijave

Tanjug

28. 02. 2020. u 23:06

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneli su krivične prijave protiv dvoje bivših lekara iz Kragujevca

Човеку у Крагујевцу лекари уградили 9 година стар стент: Пале су кривичне пријаве

Foto: Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneli su krivične prijave protiv dvoje bivših lekara iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nesavesno pružanje lekarske pomoći.

Kako je saopštio kragujevački MUP, sumnja se da su oni krajem prošle godine, dok su bili zaposleni u Kliničkom centru, jednom pacijentu iz Kragujevca, tokom operacije, ugradili stent kome je istekao rok 2010. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

budja Topola

28.02.2020. 23:28

U ovoj bolnici toliko promašaja i grešaka bilo da bi mogli da pišemo do sutra, nažalost i sa smrtnim ishodom.

Мр Радомир Шћепановић

29.02.2020. 02:59

Вероватно пацијент није била важна личност за хирурге!

Tamara

02.03.2020. 20:41

@Lili Vu - Lili Vu treba da te je sramota komentara ! Da je neko tvoj da li bi ti bilo bolje istO da mu se ugradi ( sa istekom roka trajanja i pogrešnom namenom ) ?! Bruka i sramota za Klinički centar kao i celu zluzbu ! Za svaku osudu ! U bolnici se čuva materijal sa istekom roka trajanja ?! Ko to proverava ? Gde je savest počinioci ? Kakvi su to ljudi ? Kako žive sa tim da su uništili nečiji život ?! Sramota ko sve nosi titulu doktora !