Nikolinu (16) niko nije tukao, ona je maltretirala moju ćerku: Oglasio se čovek kojeg su optužili da je zajedno sa ocem prebio devojčicu

Š. M.

28. 02. 2020. u 21:25

Prijave još nema, moguća prekršajno gonjenje za remećenje javnog reda

Николину (16) нико није тукао, она је малтретирала моју ћерку: Огласио се човек којег су оптужили да је заједно са оцем пребио девојчицу

Sve više mladih koji se fizički obračunavaju između sebe Foto Ilustracija

UČENICU drugog razreda srednje škole u Grockoj Nikolinu N. (16), kako tvrdi njen otac Aleksandar, udario je deda njene školske drugarice (15), čiji otac, sa druge strane, za "Novosti" ističe da fizičkog kontakta nije bilo, već da Nikolina, neko vreme, psihički i fizički maltretira njegovu ćerku.

Šta se tačno dogodilo u četvrtak oko 20 sati utvrdiće istraga. Aleksandar N., inače verenik pevačice Biljane Sečivanović, odmah je pozvao policiju i prijavio da je u Bulevaru revolucije napadnuta Nikolina. Navodno, nju je deda njene bivše drugarice udario nekoliko puta.

Policija je izašla na lice mesta i uzela izjave. Utvrđuju se sve okolnosti, a o događaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo. U međuvremenu u medijima su osvanule fotografije Nikoline N. sa vidljivim podlivima ispod očiju.

Nikolinin otac kaže za "Novosti" da je njegovu ćerku po izlasku iz škole više od dva kilometra pratio automobil u kom je bilo nekoliko osoba:

- U vozilu su bili njena bivša drugarica, njeni otac i deda. Odjednom je iz auta izašao deda i udario pesnicom Nikolinu u glavu, nakon čega je moja ćerka pala u nesvest. Sve se to dešavalo ispred lokalne osnovne škole, gde je u tom trenutku bilo dosta dece. Ona je sva u modricama i podlivima prebačena u Urgentni centar gde joj je urađen skener glave.

Nikolina i njena drugarica, prema rečima Aleksandra, družile su se ranije, ali u poslednje vreme nisu bile u dobrim odnosima. Između njih je bilo i čarki, ali nikada fizičkog obračuna. Ipak, zbog međusobnih svađa Aleksandar N. je u četvrtak ujutru bio kod direktora škole i obećao mu da se Nikolina više neće ni verbalno kačiti sa bivšom drugaricom.

Sa druge strane, otac bivše drugarice Nikoline N. demantuje Aleksandra N. i tvrdi da niko iz njegove porodice nije nasrnuo na devojčicu i dodao:


Nikolina N./Foto Privatna arhiva


- Nikolinu sam smatrao članom porodice. Bila je stvarno dobra devojka, ali je očigledno upala u neko loše društvo. Zbog toga sam želeo da se moja ćerka više ne druži toliko sa njom i od tada nisu u dobrim odnosima. U decembru su Nikolina i još nekoliko njenih drugarica počele psihički da maltretiraju moju ćerku, koja zbog straha nije mogla da ide u školu.

PROČITAJTE JOŠ:
Užas u Kruševcu: Devojčica (13) donela na svet mrtvorođenče, pa ispričala da ju je STRIC SILOVAO

Poslednjih nekoliko dana, prema njegovim rečima, ćerka je trpela i fizičku torturu. Najpre ju je Nikolina udarala loptom u glavu i hvatala za vrat, da bi je na dan incidenta čupala za kosu i pretila da će da je bije posle škole.

- Morao sam kolima da dođem po nju. Kada sam video Nikolinu sa još nekoliko drugarica zastao sam i pitao da li im treba moja ćerka, nakon čega je ona izašla iz kola da porazgovaraju. Tvrdim da moj otac nije udario Nikolinu, čak smo tražili da obojica odemo na poligraf kako bi se to potvrdilo. Ona je dan ranije imala podlive ispod očiju, što su potvrdili neki profesori u srednjoj školi - decidno tvrdi otac mlađe devojčice i ističe da bi voleo da obe završe školovanje i postanu odgovorne osobe.


RAZGOVOR SA DIREKTOROM

KAKO smo saznali, Nikolina ide u drugi razred, a njena bivša drugarica u prvi, na frizerskom smeru. Direktor ove ustanove istakao je za naš list da je za incident saznao preko medija, ali je potvrdio da je u četvrtak razgovarao sa Aleksandrom N., sa kojim ima korektne odnose, kako bi se netrpeljivost između devojaka smanjila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Рашо

29.02.2020. 08:28

Много тога се може закључити из фотографије "уцвељеног" тате и друштва му! Кћерка очигледно следи пример.