NESVAKIDAŠNJI slučaj: Ranjeni štitio muškarca koji je pokušao da ga ubije, policiji tvrdio da se SAMOPOVREDIO

Novosti Online/ B. Dabić

28. 02. 2020. u 14:00

Barska policija rasvetlila je ubistvo u pokušaju koje se dogodilo pre 10 deset dana u naselju Ilino pod neuobičajnim okolnostima.

НЕСВАКИДАШЊИ случај: Рањени штитио мушкарца који је покушао да га убије, полицији тврдио да се САМОПОВРЕДИО

Depositphotos

BARSKA policija rasvetlila je ubistvo u pokušaju koje se dogodilo pre 10 deset dana u naselju Ilino pod neuobičajnim okolnostima.

- Policija je krivičnu prijavu podnela protiv B. J. (35) iz Podgorice zbog sumnje da je 17. februara ove godine izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju na štetu M. V. (35) iz Danilovgrada. Kako se sumnja, B.J. je naneo ubodnu ranu u predelu stomaka oštećenom M.V. dok su se nalazili u stanu trećeg lica, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Sa događajem je upoznat nadležni tužilac koji je kvalifikovao delo. Zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju za B.J. je raspisana lokalna potraga.

"Novosti" saznaju od izvora bliskih istrazi, da je razlog boravka Podgoričanina i Danilovgrađanina u Baru bio posao, ali za sada ostaje nerazjašnjeno zašto je oštećeni prvobitno policiji utvrdio da se sam povredio.

Naime, radnik iz Danilovgrada je policiji kazao da se samopovredio tako što se nabo na ogradu dok je radio. Njegovu priču "potvrdio" je navodni očevidac.

Međutim, operativnim saznanjima policija je došla do saznanja da se radi o ubistvu u pokušaju te da je rana nastala ubodom noža od strane dugog lica. Motiv ubistva u pokušaju za sada nije poznat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije