Otac i deda MONSTRUMI su pratili Nikolinu dva kilometra, a onda su izašli iz auta i udarali je PESNICAMA: Ovako izgleda ćerka verenika Biljane Sečivanović pošto je pretučena (FOTO)

M.Vu

27. 02. 2020. u 22:54

Nikolina je završila u Urgentnom centru, bila je u nervnom rastrojstvu, sa vidinim povredama. Doktori su odmah uradili skener glave

Отац и деда МОНСТРУМИ су пратили Николину два километра, а онда су изашли из аута и ударали је ПЕСНИЦАМА: Овако изгледа ћерка вереника Биљане Сечивановић пошто је претучена (ФОТО)
Nikolina Nedić(16) pretučena je večeras u beogradskom naselju Grocka. Njoj su podlive na glavi napravili otac i deda njene bivše drugarice jer su se juče posvađale u školi. Nikolina je završila u Urgentnom centru, bila je u nervnom rastrojstvu, sa vidinim povredama. Doktori su odmah uradili skener glave.

Otac devojčice, Aleksandar, nam je rekao večeras da je njenu ćerku posle škole pratio automobil bar dva kilometara, da bi u jednom trenutku otac i deca izašli iz automobila i počeli da je udaraju.

- Zamislite taj ološ koji se obračunava sa maloletnim detetom, posebno devojčicom. Za ovakvo nasilje nisam čuo u svom životu - rekao nam je devojčicin otac.


Da situacija bude gore, šokantni incident se dogodio ispred jedne osnovne škole u Grockoj pred decom koja idu u tu školu.

Inače, Nikolina je ćerka verenika pevačice Biljane Sečivanović.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

cacanin

28.02.2020. 13:15

@Miki - koliko sam razumeo,ovo je devojcica.u svakom slucaju ne opravdavam nasilje,i ovo sto se dogodilo je strasno.treba da ih bude sramota.samo ostre i rigorozne kazne za nasilnike nad decom ce spreciti ovakve stvari u buducnosti.

Laki

28.02.2020. 17:01

@Miki - Treba paralelno kaznjavati i roditelje nasilnike a i decu koja su odgovorna za nasilje.

Чеда

28.02.2020. 00:59

Који ли је узрок овом чину? Требало би казнити сва недела, и узрок и последицу.