Uklanja se divlja deponija kod Rokovog potoka

19:02:00 27.02.2020, Komentara: 1

Novi Sad - Radnici „Čistoće“, „Vodovoda i kanalizacije“ i „Voda Vojvodine“ uklonili su divlju deponiju kod Rokovog potoka u naselju Sadovi.

Uklanja se divlja deponija kod Rokovog potoka


Direktor „Čistoće“ Vladimir Zelenović rekao je da će ova akcija trajati duže od pet dana s obzirom na količinu otpada duž Rokovog potoka, napominjući da je to jedna od većih deponija na teritoriji Novog Sada.

- „Čistoća“ je u protekle dve nedelje uklonila velike divlje deponije na potezu između Stepanovićeva i Kisača, kao i između Futoga i Begeča, a osim pomenutih lokacija, nastavlja se sa čišćenjem većih deponija na Temerinskom putu. Takođe, „Čistoća“ radeći u dve smene svakodnevno uklanja male divlje deponije na teritoriji Novog Sada i prigradskih naselja - naveo je Zelenović.

Uklanja se divlja deponija kod Rokovog potoka


Član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković ističe da JKP „Čistoća“ godišnje uklanja divlje deponije sa više od 12.500 lokacija na teritoriji grada sa prigradskim naseljima. Na dnevnom nivou reč je o 40 do 50 lokacija koje se uklanjaju u dve smene.

„Čistoća“ apeluje na građane da ih pozovu telefonom na broj 0800/021-029 i iznajme kontejner od pet kubika ili da otpad odnesu na Gradsku deponiju, gde je prijem otpada besplatan.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Djubre

Neka dodju na Bukovacki put,ima smeca na izvoz i to uz glavni put.to je horor.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
21°
Vlažnost: 40%
Pritisak: 994.9 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?