KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Rukometaši Radničkog nastavljaju takmičenje u Super B ligi Srbije (subota, 18 h)

Rukometaši Radničkog ovog vikenda nastavljaju takmičenje u Super B ligi Srbije. Kragujevčani će u subotu od 18 časova u „SBB hali Jezero“ ugostiti ekipu Topličanina iz Prokuplja, u utakmici 12. kola.

Šumadinci su uoči početka sezone postavili sebi najviši cilj, a to je prvo mesto na tabeli i plasman u elitni rang takmičenja. Prvi deo sezone rukometaši Radničkog okončali su na drugom mestu, sa bodom zaostatka za vodećim Hajduk Veljkom iz Negotina.

Sada im se pruža prilika da u susretu sa ekipom Topličanina, koju su ubedljivo savladali u prvom delu takmičenja (30:21), nastave niz dobrih rezultata i dodatno se približe ostvarenju svog zacrtanog cilja.

Nakon dugih i iscrpljujućih priprema, konačno smo dočekali start drugog dela sezone. Spremni smo da nastavimo tamo gde smo stali u prvom delu. U Kragujevac dolazi Topličanin, neugodan protivnik, ekipa sačinjena od iskusnih, ali i mladih talentovanih igrača. Krasi ih čvrsta i jaka odbrana. Mislim da ćemo čvrstom odbranom i brzom tranzicijom uspeti da ih “slomimo” i pobedom započnemo drugi deo takmičenja. Ovom prilikom bih pozvao sve ljubitelje rukometa i navijače da nas podrže na putu do prvog trijumfa u ovoj kalendarskoj godini – istakao je pivot Radničkog, Ilija Bogdanović.

Ulaz na utakmicu je slobodan.

Izvor i foto: SPD Radnički

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!