Ajaks traži preokret protiv Hetafea

Fudbaleri Ajaksa će od 21.00 na "Johan Krojf areni" ugostiti ekipu Hetafea u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope. Direktan prenos meča je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti, a tok meča pratite na našem portalu. Rezultat u prvom meču bio je 2:0 za Hetafe.

Španska ekipa je prijatno iznenadila ljubitelje fudbala, savladavši na svom stadionu Ajaks sa 2:0.

Holanđani, iako važe za favorita za osvajanje Lige Evrope, u Hetafeu su odigrali jednu od najlošijih utakmica u poslednjih nekoliko godina.

Ajaks je prvi susret završio bez udarca u okvir gola rivala, a tek dva šuta generalno na meču su upisali u poslednjim minutima utakmice.

"Kopljanici", predvođeni srpskim reprezentativcem Dušanom Tadićem će kao domaćini pokušati da poprave utisak, nadoknade zaostatak i plasiraju se u narednu fazu takmičenja.

Hetafe, za koji nastupa još jedan reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović, želi da odbrani prednost i iznenadi favorita.

Meč se igra na "Johan Krojf areni" od 21.00 čas, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti, a tok meča možete pratiti na našem portalu.

Parovi i rezultati prvih mečeva šesnaestine finala Lige Evrope:

Sporting – Bašakšehir (3:1)
Šahtjor – Benfika (2:1)
Ludogorec – Inter (2:0)
Hetafe – Ajaks (2:0)
Kopenhagen – Seltik (1:1)
Ajntraht – Salcburg (4:1)
Briž – Mančester junajted (1:1)
Kluž – Sevilja (1:1)
Vulverhempton – Espanjol (4:0)
Volfsburg – Malme (2:1)
Olimpijakos – Arsenal (0:1)
Leverkuzen – Porto (2:1)
Roma – Gent (1:0)
APOEL – Bazel (0:3)
AZ Alkmar – LASK (1:1)
Rendžers – Braga (1:0, 3:2)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво