Konkursi

Foto - konkurs From Belgrade with Love to Nick Cave27.02.2020.


Charm Music i galerija O3ONE vam predstavljaju foto konkurs "From Belgrade with Love to Nick Cave" Konkurs traje do 9. marta. Otvaranje izložbe 13. marta O3ONE / Gavrila Principa 16

 

 

Inspirisani svetskom izložbom Nika Kejva u Kopenhagenu, ali i predstojećim koncertom Nick Cave and The Bad Seeds 4. juna u Štark Areni, koncertna agencija Charm Music i galerija O3ONE otvorili su konkurs za sve fotografe koji su zabeležili koncerte Nika Kejva u Srbiji od 1990. godine do danas. Nakon završenog konkursa, biće organizovana izložba odabranih radova koja će biti otvorena 13. marta u galeriji O3ONE.

Za koncerte Nick Cave and The Bad Seeds publika kaže da je nešto najbolje što im se dogodilo u životu. Zahvaljujući brojnim fotografima, ovi koncerti su zabeleženi fotoaparatom, tako da se u proteklih 30 godina napravila prava arhiva fotografija. Povodom predstojećeg koncerta Nick Cave and The Bad Seeds 4. juna u Štark Areni, Charm Music i galerija O3ONE otvorili su izložbeni konkurs za sve fotografe koji su fotografisali koncerte Nika Kejva u Srbiji od 1990. godine do danas. Potrebno je da svi oni fotografi koji žele da učestvuju u konkursu pošalju svoje fotografije u visokoj rezoluciji na mejl charmserbia@charm-music.eu (slobodan format fotografije) do 9. marta. Učesnici maksimalno mogu poslati do 3 fotografije. Od 10. marta sve pristigle fotografije učestvovaće u online konkursu preko facebook stranice O3ONE galerije gde će moći da se glasa za sve prispele fotografije. Pobednička fotografija biće uručena od strane organizatora Niku Kejvu lično na dan beogradskog koncerta, a fotograf će dobiti specijalnu propusnicu za koncert.

U ovkiru izlagačke 2020. godine galerija O3ONE će imati poseban tematski ciklus PHOTO3ONE posvećen fotografskoj umetnosti. Tim galerije O3ONE je oduvek posvećivao posebnu pažnju fotografskom stvaralaštvu, ističući rad savremenih, domaćih autora. Izuzetno nam je zadovoljstvo da u okviru ciklusa PHOTO3ONE predstavimo kolektivnu izložbu fotografija, koje su nastale na prethodnim održanim koncerta Nika Kejva u Srbiji, izjavila je Marijana Dujović iz galerije O3ONE.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati organizatore koncerta putem mejla charmserbia@charm-music.eu

Podsetimo, Nik Kejv je najavio veliku izložbu u Kopenhagenu pod nazivom “Stranger Than Kindness: The Nick Cave Exhibition” koja se otvara 23. marta i trajaće do 3. oktobra sledeće godine. Beogradska izložba “From Belgrade with Love to Nick Cave” u galeriji O3ONE biće otvorena od 13. do 20. marta.

Pretraga




Prijava na mailing listu

Unesite vašu e-mail adresu

Unesite kod

Nečitljiv kod? Generišite novi

Zašto se prijaviti?

Garancija privatnosti.