(@AFP)
(@AFP)

Oskar je spektakl od igrača! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.03.20. | 20:23

Preokret na Madrigalu

Ako Leganes i padne u Segundu on ne bi smeo. Jer Oskar Rodrigez je tip igrača zbog kojih se dolazi na stadione. Realov 21-godišnji vezista na kaljenju u Leganesu još jednom je impresionirao Pirineje i potvrdio da je reč o igraču koji se pretplatio na spektakularne golove. Večeras dva komada, odlučujući sa penala, ali taj prvi… Taj bi mogao da mu bude pozivnica za ostanak u Primeri, čak i ako Leganes ne uspeo, mada posle preokreta na gostovanju kod Viljareala imaju i na jugu čemu da se nadaju – 2:1 u 27. kolu Primere.

Jer Leganes se posle prve pobede u proteklih pet kola sada primakao cilju, čitaj: Selti, koja je sada tri koraka ispred. A odmah tu je i Eibar, pa nešto napred i Valjadolid, koji u sledećem kolu stiže na Butarke. Leganes ga čeka nabildovanog samopouzdanja, Oskar se otvorio za adrenalinsku injekciju.

Izabrane vesti

Jeste Viljareal prvi stigao do gola posle savršenog centaršuta Santija Kazorle za Đerarda Morena, koji je tako upisao i 11. pogodak u sezoni čime se izjednačio sa Levanteovim Rodžerom Martijem i Alavesovim Lukasom Perezom na čelu liste najefikasniji Španaca koji se bore za trofej Zara.

Međutim, iako je šansi bilo – istina na obe strane – nije Žuta podmornica uspela da ubije utakmicu kad je morala. A to se ne sme kad je preko puta Oskar. Jer taj ume da pogodi odakle kod. Koga zanima, nek preleti malo Jutjubom, neka vidi dva komada protiv Selte, pa remek delo iz slobodnjaka u pobedi nad Real Sosijedadom…

Ako fali motiv, evo tog lepotana sa Madrigala. Volej pod prečku. Čovek prosto ume da je šutne.

Znao je međutim Meksikanac na Leganesovoj klupi Havijera Agirea da mu bod ne igra mnogo, a nanjušio je slabost. Napao je ceo plen, uveo u igru i Rožea Asalea, znate ga iz Jang Bojsa, a on mu se odužio kada je iznudio penal naivnog Paua Toresa.

Opet Oskar, to je već bio viđen gol.

Leganes ima čemu da se nada, Viljareal nije smeo da propusti ovu priliku ako zaista želi u Evropu. Mada, poslednjih sezona smo se nagledali utakmica u kojima Žuta podmornica olako gubi bodove protiv timova kojima gori pod nogama. Kao i večeras. Tako se ne prave veliki rezultati.

PRIMERA - 27. KOLO

Petak

Alaves – Valensija 1:1 (0:1)
/Mendez 73 – Pareho 34/

Subota

Eibar - Majorka 1:2 (0:1)
/Bigas 90+2 - Rodrigez 42, Kubo 78/

Atletiko Madrid - Sevilja 2:2 (2:2)
/Morata 32, Feliks 36 - De Jong 19, Okampos 43/

Barselona - Sosijedad 1:0 (0:0)
/Mesi 81 pen/

Hetafe - Osasuna 0:0

Nedelja

Osasuna – Espanjol 1:0 (0:0)
/Roberto Tores 51 pen/

Valjadolid – Bilbao  1:4 (0:2)
/Ramirez 76 - Lopez 4, Garsija 24, Vilijams 88, Kordoba 93/

Levante – Granada 1:1 (1:0)
/Marti 11 – Maćis 60/

Viljareal – Leganes 1:2 (1:0)
/Moreno 5 – Oskar 47, 70/

21.00: (4,70) Betis (3,70) Real Madrid (1,75)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: @AFP)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara