REZZIME DANA (nedelja): Juventus i Čelsi su vam doneli lepe pare, Milanu se ne može verovati

Vreme čitanja: 4min | ned. 08.03.20. | 23:00

Pogledajte ko vam je 8. marta doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...


ZAOKRUŽENO

FAJENORD - VILJEM II (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0

Klub iz Roterdama upisao je desetu utakmicu zaredom bez poraza u svim takmičenjima i devetom pobedom u tom intervalu stigao na samo šest bodova zaostatka za vodećim dvojcem. Fajenord je na svom terenu nadigrao Viljem II sa 2:0 (2:0) u gotovo rutinskoj izvedbi na De Kajpu. Kako se sezona približava kraju, tako Fajenord izgleda sve bolje i zato je trka za titulu ponovo živa! Svaka čast Ajaksu i AZ Alkmaru, ali će im Fajerord do kraja sigurno pomrsiti planove.

Opširnije OVDE.

ČELSI - EVERTON (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 4:0

Fantastične me uspomene vežu za period u Londonu, uzbuđen sam što se vraćam“, govorio je Karlo Ančeloti pred Evertonovo gostovanje kod Čelsija, ali smo prilični uvereni da mu se posle Stamford Bridža raspoloženje drastično promenilo. Njegovi bivši klub bio je nemilosrdan i smazao Karamele sa 4:0 za tek drugu ligašku pobedu u poslednjih sedam kola i siguran ostanak na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige.

Opširnije OVDE.

SPORTING – AVES (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 2:0

Sporting je u Lisabonu sa 2:0 savladao Aveš koji je ubedljivo poslednji u ligi, ali tako što je od 20. minuta meča imao dva igrača više i drugi gol je dao iz penala. Prethodne nedelje uzburkao je ne samo portugalsku, već i evropsku fudbalsku javnost odlukom da od Brage kupi trenera Rubena Amorima i plati obeštećenje od 10.000.000 evra za njega. Amorim je debitovao na klupi posrnulog velikana. I pobedio! Doduše, uz prilično sreće...

Opširnije OVDE.

JUVENTUS – INTER (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 2:0

Juventus još nije odbranio tron u Italiji, ali je večeras dokazao da ga ove sezone sa njega neće skinuti najveći rival Inter. Juve je jesenas u Milanu slavio 2:1, a večeras je i bez prednosti navijača na domaćem terenu bio još ubedljiviji i slavio sa 2:0. U sablasnoj atmosferi gde se čuo svaki glas i koja je sigurno uticala na igrače da odigraju prvo poluvreme ispod nivoa, bolje se snašao Juventus i golovima Remzija Dibale presudio velikom rivalu koji je večeras pokazao da (još) nije šampionski materijal.

Opširnije OVDE.

RANDERS – MIDTJILAND (tip 2, kvota 1,57) – rezultat 0:2

Iz kola u kolo, Midtjiland je jedan od timova kojima najviše verujete na tiketima. I opet vas nije izneverio. Lider danskog šampionata je zabeležio četvrtu uzastopnu pobedu u prvenstvu pošto je kao gost savladao rander sa 2:0. Kao i nedavno protiv Sjonerijuska, opet im je poluvreme bilo dovoljno da reše dve dileme. Golovima Šolca i Evandera u prvom poluvremenu su slomili žilavog domaćina i do kraja sačuvali prednost.

BENEVENTO – PESKARA (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 4:0

Niko ne može da zaustavi ekipu Pipa Inzagija na putu povratka u Seriju A! Popularne Veštice gaze sve pred sobom u drugoligaškom karavanu i već sada na 10 kola do kraja mogu da se smatraju novim prvoligašem jer imaju čak 20 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca. Danas su do šest uzastopne pobede došli tako đto su pregazli Peskaru sa 4:0, a tri gola su dali u prvih pola sata igre. I doneli vam lepu kvotu 1,45.

OLIMPIJA – MURA (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 1:0

Iako lider na tabeli, Olimpija je danas jedva slomila otpor žilave Mure koja je jedna od najnezgodnijih gostujućih ekipa u slovenačkom šampionatu pošto je van svog stadiona izgubila samo tri od 13 mečeva. Ipak, danas je morala da kapitulira. Preporođeni hrvatski napadač Ante Vukušić je doneo Olimpiji pobedu koja je timu iz Ljubljane donela čak sedam bodova prednosti u odnosu na Maribor. 

PRECRTANO

MILAN - ĐENOVA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:2

Biće ovo još jedna sezona za zaborav nekadašnjeg giganta i pitanje je koliko godina će morati još da prođe da bi se Milan vratio makar u Ligu šampiona, a kamoli da se bori za ozbiljne trofeje. Sa ovim vlasnicima i upravom, to svakako ne može da se očekuje. Na praznom San Siru je Milan poražen od skromne Đenove – 1:2...

Opširnije OVDE.

VILJAREAL - LEGANES (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:2

Tiketi kladilaca su stradali zbog Oskara Rodrigeza... Ako Leganes i padne u Segundu on ne bi smeo. Jer Oskar Rodrigez je tip igrača zbog kojih se dolazi na stadione. Realov 21-godišnji vezista na kaljenju u Leganesu još jednom je impresionirao Pirineje i potvrdio da je reč o igraču koji se pretplatio na spektakularne golove. Večeras dva komada, odlučujući sa penala, ali taj prvi… Taj bi mogao da mu bude pozivnica za ostanak u Primeri, čak i ako Leganes ne uspeo, mada posle preokreta na gostovanju kod Viljareala imaju i na jugu čemu da se nadaju – 2:1 u 27. kolu Primere. 

Opširnije OVDE.

BETIS - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 2:1

Sa Betisom nikada niste načisto. Mogu da izgube od najgorih, da pobede i najbolje. Sedam pošto je Real savladao Barselonu u El Klasiku, položio je oružje pored Betisom protiv kojeg je u poslednja tri meča osvojio samo jedan bod?! Prvenci Sidneja i Telja ove sezone su doneli veliku pobedu timu iz Sevilje koji je do danas bio u ozbiljnoj krizi i nije znao za pobedu na poslednjih sedam utakmica. 

Opširnije OVDE.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara