Er Srbija: Saobraćaj regularan i bez incidenata sa virusom korona

Povodom širenja epidemije korona virusa, Er Srbija je saopštila da nastavlja da radi u skladu sa redom letenja i da do sada na letovima nacionalne aviokompanije nije zabeležen nijedan incident u vezi sa tim.
Er Srbija: Saobraćaj regularan i bez incidenata sa virusom korona
Foto: 021.rs
Kako se navodi, kompanija je u stalnoj komunikaciji sa svim nadležnim domaćim i međunarodnim telima, pre svega sa Ministarstvom zdravlja Srbije, Institutom "Batut", kao i Svetskom zdravstvenom organizacijom i Međunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz (IATA).
 
Ističe se da se preduzimaju sve neophodne mere predostrožnosti i poštuju se sve procedure koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju razloga za brigu.
 
Er Srbija će nastojati da izađe u susret svim putnicima koji putuju u područja koja su posebno pogođena epidemijom, ukoliko žele da pomere putovanje za neki drugi datum, navodi se u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.