KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Rukometaši Radničkog protiv Metaloplastike u četvrtfinalu Kupa Srbije

U prostorijama Rukometnog saveza Srbije održan je žreb za četvrtfinale Kupa Srbije, koji od ove godine nosi naziv Kup Branislava Pokrajca. Voljom žreba, Rukometnom klubu Radnički pripala je čast da ugosti šabačku Metaloplastiku, klub koji se dva puta penjao na krov Evrope.

Pred nama je najteži mogući zadatak. Metaloplastika je klub sa najvećom tradicijom u srpskom rukometu, koji je ove godine predstavljao našu zemlju u jednom prestižnom evropskom takmičenju SEHA ligi. Znamo o kakvom se protivniku radi, izuzetno su jaki na svim pozicijama i predvođeni su trofejnim trenerom i rukometnom legendom Veselinom Vukovićem. Daćemo sve od sebe da im se dostojno suprotstavimo, da odigramo jednu čvrstu utakmicu i da nošeni našim navijačima probamo da napravimo iznenađenje i plasiramo se na završni turnir Kupa Srbije, prokomentarisao je ishod žreba Miloš Sretenović, pomoćni trener Radničkog.

Utakmica između Radničkog i Metaloplastike odigraće se u utorak, 3. marta, u „SBB hali Jezero“, sa početkom u 19 časova.

U ostalim četvrtfinalnim susretima sastaju se: Kikinda Grindex – Dinamo (Pančevo), Partizan – Železničar 1949 i Novi Pazar – Vojvodina.

Izvor i foto: SPD Radnički

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!