Vesti

Mačke - sve je pošlo naopačke 4.26.02.2020. 10:40


Pozivamo Vas u subotu 29. februara, 2020. na jednodnevnu izožbu/ akciju Mačke - sve je pošlo naopačke 4. Od 15. do 18. časova vidimo se na adresi centralne galerije Šok zadruge, Zmaj Jovina pasaž 22. Doniraj hranu, izaberi print!

 

Kako smo 1. januara 2020. godine ušli u prestupnu godinu, red je da posebni 29. februar posvetimo našim krznenim prijateljima, mačkama, kroz četvrto izdanje izložbe Mačke (sve je pošlo naopačke). Poznato je da je februar mesec kada najčešće svedočimo avanturama komšijskih mačijih bandi, kada svoje mace u stanu ili kući pokušavamo da na razne načine animiramo i obuzdamo, kada se zavijaju i ližu rane, ili iščekuju novi mačići.

Ovim povodom tim Šok zadruge organizuje jednodnevni događaj gde ćete imati priliku da u našoj Centralnoj galeriji vidite radove nekoliko istaknutih autora inspirisanih upravo mačkama. Međutim, svojim dolaskom takođe možete pomoći našim šarenolikim drugarima tako što ste pozvani da donirate hranu za mace, a kako je u pitanju poseban datum, one su većale i donele odluku da će kucama progledati kroz prste, te je hrana za njih takođe dobrodošla. Za svaku donaciju dobijate mogućnost da na poklon odaberete neki od mnogih digitalnih printova umetničkih dela sa motivima mačaka, a sva skupljena hrana direktno ide našim drugarima iz Udruženja za zaštitu životinja Novi Sad-SPANS, odnosno macama i kucama za koje se oni brinu.

Vidimo se 29.2. od 15.00-18.00 časova!

Izložbu/akciju u 15.00 časova otvaraju Anđelka Đorojević, volonterka Udruženja za zaštitu životinja Novi Sad-SPANS, i Nemanja Milenković, urednik programa Šok zadruge.

 

Pretraga




Prijava na mailing listu

Unesite vašu e-mail adresu

Unesite kod

Nečitljiv kod? Generišite novi

Zašto se prijaviti?

Garancija privatnosti.