Nadal iskren: Neću više da krijem, nije mi drago kada Novak osvoji trofej

Novosti online

25. 02. 2020. u 11:51

U ovom svetu ponekad živimo sa malo licemerja. Ako me pitate da li želim da Novak ima više grend slem pehara od mene, moj odgovor je – ne – kaže španski teniser

Надал искрен: Нећу више да кријем, није ми драго када Новак освоји трофеј

Rafael Nadal

Odmah pošto je Novak Đoković osvojio istorijski, osmi, trofej na Australijan openu, Rafael Nadal je izjavio kako bi voleo da se finale u Melburnu završilo slavljem Dominika Tima. Nekoliko nedelja kasnije ništa se u razmišljanju nekadašnjeg prvog tenisera sveta nije promenilo.

- To je čisto profesinalna stvar, i ne želim da krijem više. Isto tako, ako biste pitali Novaka da li bi više voleo da ja osvojim Rolan Garos ili Tim, verovatno će njegov odgovor glasiti – Dominik – rekao je Nadal i dodao:

- U ovom svetu ponekad živimo sa malo licemerja. Imam jako dobar odnos sa Dominikom, takođe i sa Đokovićem, međutim... Ako me pitate da li želim da Novak ima više grend slem pehara od mene, moj odgovor je – ne. To vam je realnost našeg nadmetanja, nije u pitanju da imate nešto protiv bilo koga, ili da imate neki čudan razlog za takav stav. Ako Đoković osvoji titulu, ja mu čestitam i idem na sledeći turnir, ali ako me pitate koga sam priželjkivao kao osvajača Australijan opena, da, hteo sam da to bude Dominik Tim - ponovio je Rafa Nadal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

То је нормалан осећај

25.02.2020. 12:12

Па то је нормалан осећај. Ако ниеј претеерано болестан кад Ђоковић освоји трофеј, нормално је ад му не моеж бити мило каад ЂШоковић побеђује. Само би наиван будаал жћелела већи успех другоем енго себи. Једино је нормално ад желимо више туђ успех него свој ако је реч о нашем детету. Јер само нормалан родиетзљ можер желети да га наднмаши њеегово дете.

Mirjana

25.02.2020. 12:32

SUJETAN!!!Nije ni jedini ni poslednji ,kome Novak smeta!Danas Novak sutra Dominik ,Kirijosa,Tsitsipas, MedvedevZverev i .....!!

Zarko Svetozarevic

25.02.2020. 12:37

E,svaka ti cast Rafa pravo u centar a ne kao onaj "cry baby" Federer!

NIA

25.02.2020. 13:06

Vidite, ja navijam da Nadal osvoji makar jos jedan slem u karijeri. Mi Srbi nismo tako pokvareni Nadale.

borko

25.02.2020. 14:33

i ljudski i psihološki, pa donekle i sportski zdravo razmišljanje. Ipak su oni veliki takmaci. Veliki je ulog na delu. Nije prepotentno, mislim da Federer još i ima neke šanske da dobije neki meč sa Novakom, ali jako teško. Nadal je otpisan. Najveća opasnost Dominik Tim i Stefanos Cicipas, ponekad i Medvedev. Ovo su razmišljanja. NEK POBEDI SPORT.

Milos

25.02.2020. 15:24

Opa. Znaci tresu se gace. Novak se priblizava, pa istina polako izlazi na videlo. Nema veze, opusti se Rafa, popi nesto za smirenje i bice sve u redu.

Dobrivoje038

25.02.2020. 16:45

Pa normalno i iskreno ! Upitajte Novaka kako se oseca kada izgubi mec od Rafé, ono sto nije normalno to su "neki" komentari, slazem se sa Borko NEKA POBEDI SPORT !!

Hari Haler

26.02.2020. 16:04

Sada smo videli da ni Nadal nije mnogo bolji od Federera sve je to ista Latinska psiha, Djokovic bi odgovorio kao i svaki drugi pravi Srbin a to je : neka pobedi bolji, zato cemo MI uvek biti bolji od njih!