Najnovije vesti
Slobodno vreme Putovanja
Sajamski popusti su pred istekom: Rezervišite letovanje na vreme

Sajamski popusti su pred istekom: Rezervišite letovanje na vreme

Ako još uvek niste isplanirali letovanje, sada je prava prilika da to učinite jer sajamski popusti ističu. Pogledajte ponude koje je „Travelland“ pripremio za Vas.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Miraggio (4)jpgg
Miraggio (4)jpgg

Hotel Miraggio Thermal & Spa Resort 5* nalazi se na jugozapadnoj obali Kasandre, pored veličanstvene Kanistro plaže. Poseduje vrhunski spa centar, koji pruža veliki izbor usluga, uključujući termalne bazene, specijalne tuševe i hidroterapeutske mlaznice. Gostima su na raspolaganju sadržaji za bavljenje vodenim sportovima, teniski tereni, restorani i barovi, 3 otvorena bazena, dečje igralište i brojne druge pogodnosti. Obezbeđen je popust do 45%!

mount athos
mount athos

Mount Athos Resort 5* je nov hotel koji se nalazi u Jerisosu i sastoji se iz glavne zgrade, bungalova i vila, koje će biti otvorene sledeće godine. Nudi smeštaj sa besplatnim privatnim parkingom, bazenom, fitnes centrom, salonom lepote, teniskim terenom, restoranima i brojnim drugim sadržajima. Pored privatne plaže, gosti se mogu opuštati i u vrtu ili nekom od barova, a organizuje se i večernji zabavni program. U ovom hotelu možete uživati uz sajamski popust do 43%!

FilosXenia Ismaros 4*
FilosXenia Ismaros 4*

Smešten u Maroniji kod grada Komotini, hotel FilosXenia Ismaros 4* gleda na padine planine Ismaros i na Trakijsko more. Svojim gostima nudi razne pogodnosti, kao što su: bazen i bar kraj bazena, teretana, sauna, restoran, bazen i parking. Sobe su opremljene klima-uređajem, mini-barom, TV-om sa satelitskim kanalima, fenom za kosu, priborom za peglanje (na zahtev) i toaletnim priborom. Sedam noći za dvoje odraslih i dete možete platiti po ceni već od 368€!

Kassandra Palace 5*
Kassandra Palace 5*

Kassandra Palace 5* nalazi se u Kriopigiju, pored prelepe privatne plaže, označene Plavom zastavicom. Za ljubitelje sportskih aktivnosti tu su tenis, vožnja bicikla, sportovi na vodi i potpuno opremljen fitnes studio. Za opuštanje tu je novi spa centar sa hidromasažnom kadom, saunom, hamamom i zatvorenim bazenom sa toplom vodom. Svetle i prozračne sobe u ovom pansionu sadrže privatni balkon. Iskoristite sajamski popust do 40%!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.