Određen pritvor Buhinom sinu i bratancu: Priznali da su udarili čoveka, ali ne i da su ga opljačkali

E. H.

23. 02. 2020. u 23:52

Tužilac i sudija odgledali su i snimak sa video-nadzora gde je zabeležen incident. Vidi se trenutak kada Boško Buha udara A. S. i kako on pada. Na snimku se ne vidi da mu je uzet novac, kako A. S. tvrdi

Одређен притвор Бухином сину и братанцу: Признали да су ударили човека, али не и да су га опљачкали

Foto: Depositphotos

NA predlog Trećeg osnovnog tužilaštva, sudija za prethodni postupak je kasno večeras odredio pritvor do 30 dana Bošku Buhi (28) i njegovom bratu od strica Nikoli Buhi (26).


Oni se sumnjiče da su, navodno, počinili razbojništvo. Buhe su, kako saznajemo, priznali da su napali A. S. (45) iz Surčina, ali su negirali da su mu uzeli novac i dokumenta, kako je on prijavio policiji.


Tužilac i sudija odgledali su i snimak sa video-nadzora gde je zabeležen incident. Vidi se trenutak kada Boško Buha udara A. S. i kako on pada. Na snimku se ne vidi da mu je uzet novac, kako A. S. tvrdi.


On je policiji ispričao da su mu uzeli 500 evra, a onda mu vratili 200 evra. Inače, kako saznajemo, A. S. je u sukobu sa porodicom Buha odranije.


Njega je Ljubiša Buha, svedok saradnik u postupku ubistva Zorana Đinđića, prijavio policiji da prati njegovo kretanje i da mu slika kuću gde boravi. Boško i Nikola Buha su u svojoj odbrani izneli da su sa A. S. hteli da rasprave to što špijunira Ljubišu Buhu.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije