Virtus bi da se odloži meč sa Darušafakom

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.02.20. | 12:55

Naravno, zbog korona virusa

Kada već neće biti utakmica u domaćem prvenstvu Italije, čelnici Virtusa bi da odlože i njihov naredni evropski duel. Iz Bolonje je pokrenut apel da se odloži njihova utakmica sa Darušafakom u Evrokupu, iako u toj zemlji problema zbog korona virusa, za sada, nema.

Duel Darušafake i Virtusa je odlučujući za oba tima, pobednik ide u narednu fazu takmičenja, poraženi završava nastup. A, Italijani baš i nisu u nekoj formi u poslednje vreme…

Izabrane vesti

Generalni direktor Virtusa, Luka Baraldi, smatra da bi bilo najbolje da se utakmica Evrokupa protiv Darušafake odloži.
„Razgovaramo sa vlastima i minstarstvom zdravlja o mogućim problemima. Mi ćemo putovati po rasporedu, ali potrebna je garancija sa obe strane da neće biti opasnosti. Bilo bi bolje da se meč odloži, ali ne znam da li kalendar to dozvoljava “, rekao je Baraldi.

Košarke u Italiji sledećeg vikenda neće biti. Većina klubova se složila da se otkažu utakmice zbog korona virusa, jer je na snazi zabrana masovnih okupljanja, jedino je Armani bio protiv.
„Složili smo se da suspendujemo sledeću rundu zbog koronavirusa, samo je Armani bio protiv, ne odgovara mu zbog  Evrolige. Ipak, košarka bez gledalaca ne može da se igra “, dodao je Baraldi.

Po programu, meč Darušafaka – Virtus igraće se 4. marta.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara