Vučić objavio spot o gradnji puteva: "Ono što spaja ljude" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagram nalogu "avucic" kratak video-snimak, u kojem se govori o izgradnji puteva u našoj zemlji.

Srbija

Izvor: Tanjug

Nedelja, 23.02.2020.

16:44

Vučić objavio spot o gradnji puteva:
Foto: Depositphotos/Bogdan.hoda

"Putevi su ono što spaja ljude", napisao je Vučić uz okačen snimak na Instagramu.

Na snimku se vidi šofer iz Čačka Ivan Vujić koji, vozeći se autoputem "Miloš Veliki", kaže da voli da vozi kroz Srbiju i da uživa u ovoj lepoti, ističući da kada vidi puteve, vidi koliko je naša zemlja napredovala.

"Dok vozim od mesta do mesta srećan sam kad vidim koliko se radi i gradi", navodi Vujić.

On poručuje da "kad Vučić nešto obeća, on to ispuni".

"Evo i ovaj Moravski koridor što su obećali, nama iz Čačka je to jako važno, napraviće ga", napominje Vujić u snimku.

U snimku se podseća i na izjavu Vučića da se pravi deonica puta, koja spaja Koridor 10 i Koridor 11, zapadnu i istočnu Srbiju, u dužini od 112 kilometara.

Infrastrukturna revolucija u Srbiji se nastavlja sa već izgrađenih 350 kilometara novih auto-puteva i mnogo više regionalnih, kao i ulaganjem 10 milijardi evra u dodatnih 500 kilometara auto-puteva širom zemlje i 5.000 kilometara regionalnih cesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: