Milošević: Tošić je zadužio klub, derbi prilika da vidimo ko je bolji

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.02.20. | 21:18

„On je fenomenalan igrač, neka ga posluži zdravlje. Doneo nam je dosta dobrih stvari u prethodnih godinu dana“, poručuje strateg Parnog valjka

Trener Partizana Savo Milošević poželeo je sve najbolje u nastavku karijere Zoranu Tošiću, koji karijeru nastavlja u kineskoj drugo ligi.

Tošić se sve dogovorio sa Taižu Juandom, i trebalo bi u četvrtak da potpiše ugovor na dve plus jednu godinu.
"
Proteklih dana smo pričali o tome, a sada je definitivno. Ostaje mi da mu poželim sve najbolje u nastavku karijere. Zadužio je ovaj klub i zaista iskreno mu hvala od mene, stručnog štaba i saigrača na svemu što je uradio za ovu ekipu. On je fenomenalan igrač, neka ga posluži zdravlje. Doneo nam je dosta dobrih stvari u prethodnih godinu dana. Želim mu da nastavi sa dobrim partijama u budućnosti", poručio je Milošević.

Izabrane vesti

Crno-beli su ostvarili vrednu pobedu nad Proleterom iz Novog Sada (3:1), koja stiže kao dobra uvertira 162. večitog derbija.
"
Osvojili smo tri vredna boda, što je bilo jako važno posle lošeg rezultata u Senti. Bilo je bitno da pred derbi popravimo raspoloženje. To je najosnovnije što smo uradili, a bitno je da se niko nije povredio. Sve što se danas izdešavalo mi je baš po volji. Čestitke momcima na ozbiljnom pristupu tokom 90 minuta. Možemo bolje da igramo, ali primarni cilj je ostvaren i to je najbitnije".

Remi Crvene zvezde u Inđiji omugućio je Parnom valjku da se vrati na minus od 11 bodova.
"
Taj rezultat nam svakako prija, ali treba da vodimo računa o sebi i onome što mi treba radimo. Dolazi derbi, biće priče o njemu. Naravno da su kiksevi mogući. Kiksnuli smo mi pre par dana, danas je Zvezda, a derbi je prilika da vidimo ko je bolji u ovom momentu. Ne bih se mnogo osvrtao na to što je Zvezda odigrala nerešeno u Inđiji", dodao je strateg Parnog valjka.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara