IZ USTA JOJ JE TEKLA KRV: Držala se za sims, a onda sam začuo tup udarac! SVEDOK ISPRIČAO DETALJE TRAGEDIJE U NIŠU!
Preživela... Prozor sa kog je pala devojka, Foto: Čitalac Kurira

STRAŠNA TRAGEDIJA

IZ USTA JOJ JE TEKLA KRV: Držala se za sims, a onda sam začuo tup udarac! SVEDOK ISPRIČAO DETALJE TRAGEDIJE U NIŠU!

Crna Hronika -

Nišlijka B. S. (29) teško je povređena juče oko 10.15 kada je pokušala da se vezanim čaršavima spusti s trećeg sprata zgrade u Knjaževačkoj 128, a potom sa devet metara visine pala na beton.

Ona je, kako saznajemo u Kliničkom centru u Nišu, van životne opasnosti. Komšija nesrećne devojke kaže da je video neverovatan prozor kada je izašao sa svoju terasu.

- Pored komšinice su bili čaršavi, a ona se držala za sims prozora i visila. Uleteo sam u sobu i rekao supruzi da idem da vidim o čemu je reč, a da ona pozove Hitnu pomoć. U tom trenutku se začuo tup udarac i znao sam da je pala.

Istrčao sam dole i prišao joj, a ona je zapomagala da je sve boli. Iz usta joj je tekla krv. Hitna pomoć je došla za pet minuta i tad su je odvezli. Čuo sam da je zadobila nekoliko preloma i povredu glave - ispričao nam je komšija Nikola I., koji joj je prvi pritekao u pomoć.

Mesto pada... Policijski uviđaj
Mesto pada... Policijski uviđajfoto: Kurir/Marko Smiljković

Po komšiluku se priča da su njen brat, otac i majka otišli na zadušnice na groblje i da su je navodno zaključali u stanu, pa se pretpostavlja da je devojka na ovaj način pokušala da izađe iz stana. Prozor trećeg sprata se nalazi na visini od oko devet metara.

- Ona je fina devojka, ali je na nekoj terapiji zbog psihičkih problema. Oni su se skoro doselili tu, tako da ih komšije slabo poznaju - rekli su nam ispred zgrade.

Njeni ukućani nisu hteli da komentarišu ovaj slučaj koji je uznemirio stanovnike naselja Durlan. Brat B. S. takođe je odbio da priča s medijima.

Kurir.rs/ M. S. Foto: čitalac Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track