Nova vest
Tenis

Subota, 22.02.2020.

13:30

"Sve zanima šta Novak može da uradi na Rolan Garosu"

Gi Forže, direktor Rolan Garosa, smatra da će taj turnir biti zanimljiv i pored toga što na njemu neće igrati Rodžer Federer.

Izvor: MT

Autor: MT

Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Švajcarac je operisao koleno i njegov povratak se očekuje tek kada krene sezona na travnatoj podlozi.

Forže, ipak, ističe da je razočaran što na turniru neće igrati legendarni Švajcarac.

"Razočarani smo što ne možemo da računamo na Rodžera. Ipak, siguran sam da nas očekuje odličan turnir, s obzirom na to ko će se sve naći u žrebu", rekao je Forže.

On veruje da će se Rodžer Federer vratiti i da će ponovo igrati na visokom nivou.

"Ne mislim da je ovo kraj njegove karijere. Nadam se da ćemo ga videti. Računam da će biti tu naredne godine. Jedan je od najboljih tenisera u istoriji, a kada pogledate u prošlost vidite velike igrače koji su igrali i sa 40 godina. Zašto to ne bi bio slučaj i sa Rodžerom. On igra na visokom nivou, voli ovo što radi", dodao je Forže.

Forže smatra da Otvoreno prvenstvo Francuske ima šta da ponudi.

"Ove godine imamo krov na stadionu Filip Šatrije, Rafael Nadal bi mogao da osvoji 20. Gren slem titulu, a siguran sam da sve zanima šta može da uradi prvi teniser sveta Novak Đoković. Biće tu i mladi igrači. Svakako će turnir imati šta da ponudi", zaključio je Forže.

Rolan Garos na programu je od 24. maja do 7. juna, a titulu brani Rafael Nadal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve