OBAVEŠTENJE ZA VLASNIKE SEZONSKIH KARATA FK CRVENA ZVEZDA: Dodatne besplatne karte za večiti derbi
Foto: Marina Lopičić

PREUZIMANJE POČINJE DANAS

OBAVEŠTENJE ZA VLASNIKE SEZONSKIH KARATA FK CRVENA ZVEZDA: Dodatne besplatne karte za večiti derbi

Fudbal -

Svi vlasnici sezonskih karata za ovu godinu imaju pravo da preuzmu dodatnu besplatnu kartu za večiti derbi koji će biti odigran u nedelju 1. marta 2020. godine, saopštili su crveno-beli.

Blagajne će ovim povodom biti otvorene nakon završetka utakmice sa Vojvodinom u subotu 22. februara 2020. sve do 22 časa (utakmica je zakazana za 18 časova) kao i u nedelju, ponedeljak i utorak od 10 do 18 časova.

Svaki vlasnik sezonske karte može preuzeti jednu dodatnu besplatnu kartu za tribinu i sektor za koji ima kupljenu sezonsku kartu. Takođe, moguće je izvršiti zamenu i umesto te, uzeti kartu za tribinu sa istom ili nižom cenom.

Mogućnost preuzimanja dodatnih besplatnih karata ne važi za vlasnike besplatnih i sponzorskih sezonskih karata. Sa druge strane, porodične sezonske karte, uključujući nosioca i dodatne karte za decu ne tretiraju se kao besplatne i za svaku od njih moguće je preuzeti dodatnu besplatnu kartu.

Preuzimanje ovih karata na blagajni stadiona moguće je uz sezonsku kartu za tekuću sezonu. Moguće je preuzeti kartu i za drugu osobu uz pokazivanje sezonske karte i kopije ličnog dokumenta vlasnika. Kao kopija se priznaju kopija na papiru ili slika ličnog dokumenta na mobilnom telefonu.

Slobodna prodaja karata za večiti derbi počeće u sredu 26. februara 2020. o čemu će blagovremeno javnost biti obaveštena.

(FK Crvena zvezda)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track