SPEKTAKULARAN PREOKRET SPARTAKA PROTIV VOŽDOVCA! Gaćinović: Moja ekipa ima karakter
Foto: Starsport©

OD 2:0 DO 2:3

SPEKTAKULARAN PREOKRET SPARTAKA PROTIV VOŽDOVCA! Gaćinović: Moja ekipa ima karakter

Fudbal -

Trener Spartaka Vladimir Gaćinović rekao je da su njegovi fudbaleri pokazali karakter u današnjoj pobedi posle velikog preokreta nad Voždovcem.

"Ekipa ili ima ili nema karakter, ne može u ponedeljak da bude jedno, a sada drugo. Moja ekipa ga svakako ima. To smo pokazali. Izgledali smo katastrofalno u prvom poluvremenu, dizali smo jedni druge. Drugo smo krenuli hazarderski i ispunili očekivanja. Ovakvih utakmica je bilo i ranije ovde i drago mi je što se to nastavilo. Osvojili smo tri veoma važna boda", rekao je Gaćinović za televiziju Arena.

Spartak je sa 3:2 pobedio Voždovac u Beogradu, u 22. kolu Super lige Srbije.

Voždovac je imao dva gola prednosti na poluvremenu, a Spartak je za samo pet minuta u drugom delu postigao tri pogotka i ostvario veliku pobedu.

Trener Voždovca Radomir Koković kazao je da nema odgovor na pitanje šta se desilo.

"Vodili smo 2:0 i igrali jako dobro do 65. minuta, kontorlisali utakmicu... Nemam odgovor na pitanje šta se desilo, stvarno ne znam. Moram dobro da analiziram utakmicu. Jako mi je teško da govorim", kazao je Koković.

Pet od poslednjih šest duela ova dva tima u prvenstvu pripala su Sitiju, novi bi se plaćao kvotom 1,80. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionice za meč Lester – Mančester Siti.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track