Humanitarni tiket u podne: Uroš Trifunović tipuje za NURDOR

Vreme čitanja: 4min | pet. 28.02.20. | 11:40

Košarkaš Partizana i reprezentativac očekuje jedinicu od Real Sosijedada

Humanitarni tiket u podne kompanije MOZZART ima još jednog dobitnika u 2020. godini. Plemeniti listić sastavljao je srpski selektor Zlatko Kesler koji je više puta proglašavan za najboljeg sportistu sa invaliditetom u drzavi. Sa koeficijentom 8.12, uz MOZZARTOV svakodnevni ulog od 10.000 dinara, ostvario je dobitak od 81.200, 00 dinara. Pomenutu sumu naša kompanija, po želji plemenitog gosta,  doniraće Udruženju distrofičara Južnobačkog okruga – za dečji letnji kamp.

Sada ukupna donirana suma, u Humanitarnom tiketu u podne kompanije MOZZART, iznosi 14.788.890 dinara.  U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih…

Izabrane vesti

Današnji učesnik dobrotvornog listića, košarkaš Partizana, Uroš Tifunović potencijalni dobitak usmerava za NURDOR –  Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka.

Sin proslavljenog košarkaša i trenera Aleksandra Trifunovića – Trife stasavaoje u Zemunu i Megi, ali i Karšijaki. Sa juniorskom reprezentacijom osvojio je zlato na kontinentalnom šampionatu. Plemeniti listić započeo je iz Francuske, NIM – MARSELJ. Oba tima su slavila sa po 3:1, ali bolji međusobni skor ima gostujući Olimpik, 1:2:3. Marselj je slavio u poslednja dva međusobna duela, pokušava da sa druge pozicije sustigne vodeći PSŽ, ali je dozvolio da izgubi od Liona i nedavno Nant – a. Nim je dobio četiri utakmice u nizu pa je poražen od Rena. Pokušava da se izvuče iz opasne zone.

“Ipak igram dvojku, uz gol, gol”.

Pošto je parafirao profi ugovor sa Partizanom “crno – beli” ga šalju u Mladost iz Zemuna, pa u Megu i sad je ponovo u Partizanu gde beleži odlične partije. Zbog toga je dobio poziv za seniorski nacionalni tim, a sad nas Trifa junior vodi u Španiju, SOSIJEDAD – VALJADOLID. Real bolje stoji na tabeli, ima suficit od 11 bodova u odnosu na rivala. Real je savladao imenjaka iz Madrida pa potom ostvario još tri trijumfa. Valjadolid ima sva tri znaka u poslednjih pet duela, 2:1:2. Sosijedad ima bolji skor od Real Valjadolida, 14:10:7, uz najubedljiviju pobedu od 6:0. Poslednja dva okršaja ovih klubova okončana su sa 0:0 i 1:1.

“Mislim da dolazi jedinica”.

Osvajač dva kupa Radivoja Koraća iz Francuske nas vodi na Ostrvo, NORIČ – LESTER. Rivali imaju ujednačen skor, 7:4:7, a Lisice najubedljiviju pobedu, 4:0. Poslednji duel okončan je remijem 1:1. Domaći drže fenjer lige dok se Lester bori da pobegne Junajtedu i Čelsiju, a sustigne Siti. Na poslednje tri utakmice Norič nije dao gol, uz jedan osvojen bod. I Lesterova forma je u padu poraz, dva remija i opet neuspeh.

“Dvojka, uz tri plus”, zaključio je košarkaš Partizana koji sutra igra u Novom Mestu.

A vas upoznajemo sa učesnicima Humanitarnog tiketa u podne od minulog ponedeljka do sledeće nedelje: Mladen Kecman, Nikola Žižić, Zlatko Kesler, Dragan Ćirić, Uroš Trifunović, Aleksandar Alempijević, Aleksa Radanov. 

Očekujemo MOZZARTOVOG 202. plemenitog dobitnika u Humanitarnom tiketu u podne, a pre našeg današnjeg kladioca dobrotvorne listiće imali su Ekstra Nena, Tamara Grujić, Aleksandar Đorđević Simetrija, Darko Tešović, Saša Matejić, Nebojša Uške Vučićević, Denis Šefik, Brajs Džouns, Oliver Njego, Ivan Ivković, Zlatko Kesler…

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Milan Pavkov, Ana Joković, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić,  Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Nebojša Vučićević, Darko Tešović… I tako do 49 članova kluba od 100.000 dinara.

MOZZART – ov  843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Nekoliko rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju. Kompanija počinje izgradnju Mozzart – eko parka kod Štark arene. Krenula je i nova akcija “Za duži životni vek – najduži tiket”. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Uroša Trifunovića dobitak će biti doniran i za Dom za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević”, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara