Nova vest
Fudbal

Petak, 21.02.2020.

15:26

Stanković: Rođenog brata ne bih poznavao u tih 90 minuta – to je fudbal

Crvena zvezda će u subotu 22. februara od 16:00 dočekati Vojvodinu u meču 22. kola Superlige Srbije.

Izvor:

Autor:

Stanković: Rođenog brata ne bih poznavao u tih 90 minuta – to je fudbal
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković pričao je na konferenciji za novinare o predstojećoj utakmici na stadionu "Rajko Mitić".

Stanković očekuje veliku podršku i zna šta ga čeka na terenu.

"Znam da istorijski Delije ne mogu da omanu. Oni će biti tu, daće nam veliku podršku. I jao trener mogu da im obećam dobru i zdravu utakmicu. Mi smo tek na početku stvaranja igre. Videli ste to protiv Čukaričkog, jer pokušavam da svih 11 igrača uvedem u igru. Da li možemo da napredujemo? Verujem da možemo. Rano je da zaključujemo neke stvari. Znam kako Lala igra, i znam da će im biti lakše ako se vrate malo pozadi. Gledaćemo da im oduzmemo dobre stvari, kao što smo to uradili u susretu sa Brđanima", rekao je Deki.

Trenera Vojvodine Nenada Lalatovića odlično poznaje, s obzirom da su bili članovi čuvene generacije omladinaca Crvene zvezde.

"Bili smo baš deca. Mnogo vremena smo proveli zajedno. Nismo igrali zajedno za prvi tim, ali obojica smo bili na klupi Zvezde. On kao i ja zna šta je Zvezda. Lala je ovog puta protivnik. Mnogo ga poštujem, jer su sve njegove ekipe izgledale odlično. Vodio je sa sobom igrače koji prepoznaju njegov mentalitet. Ima veliku energiju, ali nema odustajanja. Mi ćemo igrati sa 12 igrača. Nekada Marakana ne uplaši protivnika, ali da vetar u leđama igračima", poručio je Stanković.

Lalatoviću je jasno stavio do znanja: "Rođenog brata ne bih poznao u tih 90 minuta. To je sport, tada je pakleno. Posle utakmice se vraćamo u normalu. Ja tako gledam na život i sport. Cenimo ljude koji su nam bliski. Samo stavljamo zarez za vreme meča, u tih 90 minuta."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve