Priznanje slavnog glumca: Pio sam, grešio sam, najviše u životu žalim što sam se razveo...

NovostiOnline

21. 02. 2020. u 10:33

Alkoholizam je preuzeo kontrolu nad njegovim životom, što je dovelo do raspada njegovog brata

Признање славног глумца: Пио сам, грешио сам, највише у животу жалим што сам се развео...

Cliff Owen/AP Photo

Ben Aflek se nakon kratke pauze vraća na bioskopska platna u filmu "Put nazad"(„The Way Back“). U njemu igra srednjoškolskog košarkaškog trenera koji se trudi da održi kontrolu nad svojim životom, dok se bori sa alkoholizmom i brakom koji propada. Aflek je u invervjuu za "Njujork tajms" priznao da taj film predstavlja eho njegovog ličnog iskustva. Aflek se u intervjuu dotakao i svog puta do trezvenosti i javnog razvoda od glumice Dženifer Garner.

- Najviše u svom životu žalim što sam se razveo. Sram je zaista toksičan. Ne postoji pozitivni nusprodukt sramote. Dugo sam umereno konzumirao alkohol. Počeo sam da pijem više kada je brak počeo da mi se raspada. To je bilo 2015. i 2016. godine. Moje pijenje, naravno, stvorilo je više bračnih problema – priznao je Aflek.

Aflek i Garner, objavili su da se razvode u junu 2015. godine, a razvod je finalizovan u oktobru 2018. godine. Njih dvoje počeli su da se zabavljaju 2004. godine, a venčali su se odmah sledeće. Imaju troje dece: ćerke Violetu(14) i Serafinu(11), i sina Samjuela(7) - prenosi People.

Aflek je bio spreman da u intervjuu govori o sramoti koju oseća, ali priznao je da za njega nije dobro kada mnogo razmišlja o svojim greškama.

- Za mene nije zdravo da stalno razmišljam o svojim neuspesima i vraćanju alkoholu. Grešio sam. Radio sam stvari kojima se ne ponosim. Bez obzira na to, morate da se podignete, da učite iz svojih grešaka i da pokušate da napredujete - istakao je Aflek.

Glumac je nekoliko puta bio na rehabilitaciji, ali se, poslednji put, ponovo prijavio avgusta 2018. godine. U oktobru iste godine, u emotivnom postu na Instagramu, prvi put je otvoreno progovorio o svom lečenju.

- Ove nedelje završio sam četrdesetodnevni boravak u centru za lečenje zavisnosti od alkohola i ostao sam u ambulantnoj nezi. Borba sa bilo kojom vrstom zavisnosti traje ceo život i to je teška borba. Iz tog razloga nikad nisi u, ili izvan tretmana. To je konstantna obaveza. Borim se za sebe i svoju porodicu – napisao je Aflek na Instagramu.


(telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije