REZZIME DANA (subota): Prvi poraz Liverpula pocepao veliki broj tiketa, Lacio vas ponovo obradovao

Vreme čitanja: 4min | sub. 29.02.20. | 23:00

Pogledajte ko vam je 29. februara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

LACIO - BOLONJA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:0
Inter ima dve, Juventus jednu utakmicu manje, ali Lacio ima prvo mesto i trenutno igra najbolji fudbal u Italiji! Luis Alberto je još jednom držao čas fudbala i golom i asistencijom vodio Lacijale do uverljivih 2:0 protiv Bolonje i liderske pozicje na tabeli Serije A! Opširnije pročitajte u izveštaju.

HOFENHAJM - BAJERN (tip 2, kvota 1,38) - rezultat 0:6
Neverovatne scene na utakmici između Hofenhajma i Bajerna, gotovo pa neviđene, učiniće da čitavo kolo, odnosno fudbal u svojoj suštini, padne u drugi plan! Navijači iz Minhena napravili su, za nemačko poimanje elementarne pristojnosti i kulture, ozbiljan skandal zbog kog je utakmica morala da bude prekidana čak tri puta, da bi na kraju fudbaleri oba tima odbili da igraju dalje?! O čemu se radi... Navijači Bajerna podigli su na desetak minuta pre kraja meča uvredljive transparente upućene Ditmaru Hopu, vlasniku Hofa i jednom od najmoćnijih ljudi u državi, što nije iznerviralo samo domaću publiku, već i fudbalere i upravu Bavaraca. Rezultat je ostao upisan - 0:6. Opširnije pročitajte u izveštaju.

TULUZ - REN (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:2
Ren je bez ikakvih problema večeras došao do pobede protiv fenjeraša Tuluza, kojem je bukvalno potpisano ispadanje iz prvog ranga. Po jedan gol u oba poluvremna bio je dovoljan da se gosti zadrže na mestu koje na kraju sezone vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona - 0:2 (0:1). Opširnije pročitajte u izveštaju.

NAPOLI - TORINO (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:1
Još jedan lagan kec u Italiji u režiji domaćih ekipa. Napoli je večeras bio daleko bolji od Torina, koji je prekasno upalio, pa je na kraju upisao tri sasvim zaslužena boda. Nebeskoplavi su imali dvocifren broj šuteva više od Bikova i pravu terensku inicijativu, koja se oslikala pogocima Manolasa i Di Lorenza u pravo vreme. Do kraja, Edera je samo uspeo da "umanji" pobedu počasnim pogotkom za svoj tim.

ANTVERPEN - OSTENDE (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:1
Het-trik Mbokanija i odmah može lakše da se diše! Antverpen polako nastavlja da gazi ka vrhu tabele u belgijskoj prvoj ligi, a danas Ostende nije mogao da dođe ni do čega više sem počasnog pogotka u nadoknadi drugog poluvremena preko Vargasa. Sa druge strane, već pomenuti Mbokani je zatresao mrežu u prvom, petom i 87. minutu za vašu veliku radost.

DORTMUND - FRAJBURG (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:0
Danas nije bilo golova Halanda, ali bio je dovoljan onaj jedan koji je postigao Džejdon Sančo za nova tri poena. Frajburg je uspeo da ograniči Milionere, ali nije uspeo da dođe do zlata vrednih bodova, koji bi mu dosta značili u borbi za opstanak.

LEGIJA - KRAKOVIJA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:1
Derbi dve prvoplasirane ekipe u poljskom šampionatu pripao je domaćinu, kako ste se vi i nadali. Legija je već tokom prvog poluvremena stekla dva gola prednosti preko Antolića i Gvilje, da bi Hanka sa penala u 51. minutu uneo manju neizvesnost u susret. Ipak, gosti iz Krakova nisu do kraja došli do izjednačujućeg gola, pa ste par mogli da zaorkužite.

PRECRTANO

VOTFORD - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 3:0
Morala je ta čaša prepuna dominacije i samopouzdanja u jednom trenutku da pukne. Ali ne samo da je pukla, već se raspala u sitne deliće. Liverpul je doživeo poraz posle 44 utakmce, prvi još od 3. januara 2019. godine kada izgubio na Etihadu. Redse je potpuno nadigrao i ubedljivo savladao nadahnuti Votford, čiji su se ofanzivci Troj Dini i Ismaila Sar večeras poigravali sa odbranom najboljeg tima u Evropi - 3:0 (0:0). Opširnije pročitajte u izveštaju.

MONAKO - REMS (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:1
Monako danas nije išao po redu vožnje. Mnogi su mislili da bi Rems večeras mogao da namuči tim iz Kneževine i njihova predviđanja su se obistinila. Predrag Rajković je zajedno sa svojim saigračima uspeo da zaustavi domaće i održi se u trci za evropske kvalifikacije - 1:1 (1:0). Opširnije pročitajte u izveštaju.

RIO AVE - BELENENSEŠ (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:0
Mogao je Rio Ave pobedom da dođe na četvrto mesto na tabeli sa utakmicom više od Sportinga, ali je Belenenseš ipak nekako uspeo da odoli i da sačuva bod u svojim rukama, koji ih dodatno rasterećuje pred završnicu sezone. Pokušavali su fudbaleri Rio Avea da dođu do gola, imali su više šuteva od gostiju, ali jednostavno "nije htelo".


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara